Nizip Ticaret Borsasý ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði tarafýndan geleneksel hale getirilen eðitim yardýmlarý kapsamýnda ilköðretim ve orta öðretimde öðrenim gören ihtiyaç sahibi öðrencilere yönelik okul kýyafeti teslim töreni düzenlendi.Nizip Ticaret Borsasý Hizmet Binasýnda gerçekleþtirilen temsili teslim törenine, Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ, Okul Müdürleri, Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý, Meclis Baþkaný Mahmut Þahin, Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Ahmet Polat, Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Osanmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Harun Aslan katýlým saðladý.Teslim töreninde bir açýklama yapan Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý, "Yardýma muhtaç öðrencilerimizin ihtiyaçlarýný karþýlamanýn mutluluðunu yaþýyoruz. Nizip Ticaret Borsasý olarak yýlýn belirli dönemlerinde çeþitli sosyal sorumluluk projelerine imza atarak sürekli eðitimi destekleyici faaliyetler içinde yer almaya çalýþýyoruz. Bugün de yeni eðitim ve öðretim yýlýnda 500 ihtiyaç sahibi öðrenciye verilmek üzere okul kýyafetlerimizi Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü'ne teslim ediyoruz. Nizip Ticaret Borsasý olarak her yýl olduðu gibi gelecek yýllarda da eðitim yardýmlarýmýza devam edeceðiz. Bu yardýmlarýn yapýlmasýnda bizlerden desteðini esirgemeyen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði Baþkanýmýz Rýfat Hisarcýklýoðlu'na, Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ'e, öðrencilerimizi yetiþtiren deðerli öðretmenlerimize teþekkürlerimi sunuyor bu vesileyle 2022-2023 eðitim öðretim yýlýnýn tüm öðrenci, öðretmen ve velilerimize hayýrlý uðurlu olmasýný diliyorum." Ýfadelerine yer verdi.