Nizip'te okullarda uyum eðitimi baþladýNizip'te anaokulu ve ilkokul birinci sýnýflarda uyum eðitimi baþladý.Yaklaþýk 50 bin, 9 bin 798 1. sýnýf ve okul öncesine öðrencinin baþladýðý Nizip'te, uyum eðitimi programý kapsamýnda velileriyle okula gelen öðrenciler, öðretmenler tarafýndan yapýlan bilgilendirmelerin ardýndan sýnýflara yönlendirildi.Daha sonra öðrenciler, öðretmenleri ve arkadaþlarýyla tanýþtý. Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ, Mehmet Cemal Dikici Ýlkokuluna giderek öðrencilerle bir araya gelip minik öðrencileri sýnýflarýnda ziyaret ederek onlarla sohbet etti.Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ, NRT muhabirine, yeni eðitim ve öðretim yýlýnýn hayýrlý olmasýný dileyerek, bugün velileriyle birlikte çocuklarý okullarda karþýladýklarýný söyledi.Okula yeni baþlayan öðrenciler gibi kendilerinin de heyecanlý olduðunu aktaran Gündeþ, "Nizip'te 9 bin 798 öðrencimiz okula bugün baþladýlar. Bu hafta uyum haftasý süreci. Bu haftada ilk gün velilerimize bilgilendirme semineri düzenleyeceðiz, Daha sonraki günler de çocuklarýmýz sadece öðretmenleriyle ve okullarýný tanýmayla geçirecekleri bir süreç olacak." dedi.![]()