Her dört yýlda bir yapýlan Nizip Ticaret Borsasý seçimlerinin 1 Ekim Cumartesi günü yapýlacak. Nizip Ticaret Borsasý Baþkanlýðý mevcut Baþkan Ýbrahim Sarý olurken, daha önce de Ak Parti Nizip Belediye Baþkan Aday Adayý olan Fýstýk Hali esnaflarýndan Mehmet Kendirci aday olduðunu açýkladý.Nizip Ticaret Borsasý Baþkan Adayý Mehmet Kendirci, açýklamasýnda, "Deðerli borsa üyelerimiz, deðerli meslektaþlarým ve çiftçilerimiz 1 Ekim tarihinde yapýlacak olan borsa seçimlerinde aday olduðumu takdir ve bilgilerinize sunuyorum. Fýstýk'ta Türkiye'nin sesi ve kalbi olan Nizip ilçesinin daha güçlü bir ses, daha güçlü bir birliktelikle canlandýrmaya adayým. Sizlerin takdiri ile Nizip Ticaret Borsasý'nda el birliði ile güzel þeylere, çiftlerimizi ve üyelerimizi teþvik edici iþlere imzamýzý atma talibiyim. Ben ve beni destekleyenlerin bu hususta baþarýlý olacaðýna inanýyorum. Hedefimiz ayný çatý altýnda bir olmak ve bütün olmaktýr. Adil ve dostça bir yarýþ olmasýný umduðum seçimlerin deðerli üyelerimize, ilçemize ve halkýmýza hayýrlar getirmesini dilerim" diye konuþtu.