2022 / 2023 sezonuna þampiyonluk hedefi ile baþlayan Nizip Spor Kulübü sezon lansmaný kapsamýnda akþam yemeðinde bir araya geldi .Gaziantep Ney restaurantta yapýlan lansmanda Yeni oluþan Yönetim Kurulunu tanýtan Baþkan Hüseyin Yýlmaz '' 2022/ 2023 sezonunda Kulübümüzün hedefini mutlak þampiyonluk olarak belirledik . Ýlçemizin tanýnmýþ ve her biri birbirinden deðerli arkadaþlarýmýz ile yola çýkmanýn gururunu yaþamaktayým. Planlarýmýzý yaparak Kulübümüzü baþarýya götüreceðimize inancýmýz tamdýr. Bu kapsamda lansmanýmýza katýlarak bugün birlikteliðimizi saðlayan tüm dostlarýma teþekkür ederim ''Daha sonra söz alan Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mustafa Ýlker Akpek '' Kulübümüzü en iyi yerlere getirmek için çalýþmalarýmýza hýz kesmeden devam etmekteyiz. Öncelikle Futbol takýmýmýzda teknik ekibi belirleyerek, Sportif direktörümüzün öncülüðünde takýmýmýzý þampiyonluk paralosu ile oluþturmaya baþladýk. Kendisinden bölge çapýnda söz ettirecek bir takým için gece gündüz çalýþarak sezon sonunda Kalyon Stadýnda kupayý kaldýracaðýmýza buradan söz veriyorum. Yeni sezonun camiamýza hayýrlý olmasýný temenni ediyor hepinize baþarýlar diliyorum.'' Dedi.Lansman sýrasýnda Ýkinci Baþkan Doðan GÜÇLÜ tarafýnda basýna yeni yönetim kurulu tanýtýlarak hayýrlý olmasý temennilerinde bulunmuþtur.