![]()
Gaziantep Valisi Davut Gül'ün Nizip Gümrük Müdürlüðü'nü ziyaret etmesiyle birlikte ilk tescil iþlemi yapýldý.Gaziantep Valisi Davut Gül, Nizip Kaymakamý Oðuz Alp çaðlar, Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý ve GAP Gümrük ve Dýþ Ticaret Bölge Müdürü Mehmet Tuncay Bayraktar ile birlikte Nizip Ticaret Odasý'nýn (NTO) üçüncü katýnda hizmet verecek olan Nizip Gümrük Müdürlüðü'nün idari binasýnda ve gümrük sahasýnda incelemelerde bulundu.NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý ve Nizip Gümrük Müdürü Murat Avcu tarafýndan karþýlanan Gaziantep Valisi Davut Gül yapýlan çalýþmalarý yerinde inceledi.Nizip Gümrük Müdürlüðü'nün kurulmasýndan bugüne emeði geçen herkese teþekkür eden Gaziantep Valisi Davut Gül, Nizip Gümrük Müdürlüðü'nün çalýþmalarýnýn tamamlandýðýný gözlemledik. Bugün itibari ile ilk tescil iþlemi de yapýlmýþ oldu. Nizip Gümrük Müdürlüðü ilçemizin ve ülkemizin ekonomisinin büyümesine katký saðlayacaktýr. Bölgemize hayýrlý ve uðurlu olmasýný diliyorum ifadelerini kullandý.Gerçekleþen ziyarete GAP Gümrük ve Dýþ Ticaret Bölgesi Þube Müdür Vekili Mahmut Kurtgöz, NTO Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat ve NTO yönetim kurulu üyeleri de katýldý.