MHP Heyeti'nden Karkamýþ çýkarmasýMilliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Ýl Baþkaný Cahit Çýkmaz ve beraberindeki heyet Karkamýþ'a ziyarette bulundu. MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay heyete eþlik etti.Seçim startýný veren Milliyetçi Hareket Partisi'nde çalýþmalar hýz kesmeden sürüyor. MHP Gaziantep Ýl Baþkaný Cahit Çýkmaz, MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, Gaziantep Büyükþehir Belediyesi Baþkan Danýþmaný Mustafa Bozgeyik ve teþkilat mensuplarý birlikte, Karkamýþ ilçe Baþkaný Ýsa Tiryaki ve ilçe teþkilatýný ziyaret etti.Kaymakama da ziyaret MHP Heyeti teþkilatýný ziyaret ederek bir araya geldi. Karkamýþlýlardan sýcak karþýlama MHP Gaziantep Ýl Baþkanlýðý Haziran 2023 tarihinde gerçekleþtirilecek olan Genel Seçimler çalýþmalarý kapsamýnda ise Karkamýþ'ta bir sýra ziyaretlerde bulundu. Karkamýþ halkýnýn sýcak yaklaþýmýndan duyduðu memnuniyeti dile getiren MHP Gaziantep Ýl Baþkaný Cahit Çýkmaz, "Cumhur Ýttifaký kapsamýnda Karkamýþ'ta çeþitli ziyaretler gerçekleþtirdik. Karkamýþ halký bizi kucaklayarak sahip çýktý. Öncelikle tüm Karkamýþ halkýna teþekkür ederim. Milliyetçi Hareket Partisi önce ülkem ve milletim, sonra ve partim ve ben anlayýþýyla hareket etmektedir. Bu çerçevede hiçbir sorumluluktan kaçmadýk, kaçmayacaðýz. Cumhur Ýttifa olarak hiç bir görevden kaçmayacaðýz. Caný gönülden çalýþacaðýz. Türk milleti 15 Temmuz'da, kanlý terör örgütünün darbe giriþimini durdurmuþ, 7 Aðustos'ta uzlaþma iradesini göstermiþtir. 7 Aðustos Yenikapý ruhu ile temelleri atýlan Cumhur Ýttifaký; 24 Haziran seçimlerinde zafere ulaþmýþtýr. Haziran 2023 Genel Seçimlerinde de zafere ulaþacaðýmýzdan hiçbir kuþkumuz yoktur" diye konuþtu.MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay ise Karkamýþ ilçe Baþkaný Ýsa Tiryaki ve teþkilatýna halkýmýza bizleri baðrýna bastýðý için teþekkür ediyorum.![]()