Nizip ilçesinde hizmet veren Ulu Ýnþaat Yönetim Kurulu Baþkaný Müteahhit Sinan Güzel'e Nizip Gazeteciler Derneði tarafýndan 2021 yýlý "yýlýn satýþ" plaketi verildi.Nizip Gazeteciler Derneði yýlýn baþarý siyaset ve iþ insanlarýný belirleyecek. Uzun yýlardýr ilçemizde inþaat sektörü ile uðraþan genç müteahhit Sinan Güzel'e 1 yýl içerisinde 14 blok, 112 daireyi sahiplerine teslim ederek satýþ rekoru kýrdý. Nizip ilçesinde yaptýðý daireler ile göz dolduran Sosyal sorumluluk projelerinde yer alan Ulu Ýnþaat Yönetim Kurulu Baþkaný Müteahhit Sinan Güzel'e plaketini Nizip Gazeteciler Derneði Baþkaný Ali Kýlýç, Baþkan Yardýmcýsý ve NRT Yönetim Kurulu Baþkaný Bekir Þen ve Gazeteciler Derneði Yönetim Kurulu Üyesi Osman Alpaslan takdim etti.Nizip Gazeteciler Derneði Baþkaný Ali Kýlýç, yaptýðý konuþmada ilçemizin önemli müteahhitlerinden olan Sinan Güzel'e bu plaketi derneðimiz adýna vermekten onur duyuyorum. Kendisi ilçemizin kalkýnmasýna yönelik olarak yapmýþ olduðu çalýþmalar örnek teþkil ediyor. Ýþ dünyasýnýn dýþýnda sportif ve sosyal yardým konusunda kendisini kutluyorum.Ulu Ýnþaat Yönetim Kurulu Baþkaný Müteahhit Sinan Güzel ise plaket töreninde beni bu plakete deðer gördüðünüz için teþekkür ederim. Ýlçemizde müteahhitlik önemli noktalara getirmek için kalite standartlarý oluþturmak için var gücümüzle ustalarýmýzla birlikte çalýþacaðýz. Güzel, ihtiyacý olan yaþanabilir kaliteli konutlar üretmek ve belli bir standart oluþturarak halkýmýza kaliteli ucuz konut üretmek önceliðimiz olmalýdýr. Her insanýn konut çaðdaþ modern konutta oturma hakký hepimiz için öncelik olmalýdýr. Biz Ulu Ýnþaat olarak bu güne kadar bölgemizde yüzlerce aileyi ev sahibi yaptýk. Mutluyuz. Ýþadamý müteahhit olarak sadece iþ alanýnda deðil sosyal sorumluluk projeleri içerisinde de yer almak gerekir. Ben hepinize tekrar teþekkür ediyorum. Çalýþmalarýnýzda baþarýlar diliyorum. Üstümüze düþen ne görev olursa seve seve yapmaya hazýrým " dedi.Plaket törenine NRT Genel Yayýn Yönetmeni Metin Ýliksoy, NRT Arþiv Sorumlusu ve Radyo Spikeri Þule Dayý, NRT Kameramaný Emin Kýlýç, AA Muhabiri Ýrfan Aydoðdu, ÝHA Muhabirleri Hanifi Güzel, Beyhan Saðlam, Nizip Gazeteciler Derneði Üyeleri Ýsmet Kýlýç, Emin Kýlýç , Abdullah Kýlýç, Tercüman Gazetesi Ýmtiyaz Sahibi Yaþar Polat, Tercüman Gazetesi Haber Müdürü Fatma Ateþçi, Tercüman Gazetesi Muhabiri Sema Nur Yýlmaz katýldý.