Öðrencilerden Nizip Belediyesi Bilim Merkezi'ne tam not Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý'nýn çocuklarýn ve gençlerin eðitim ve geliþimlerine verdiði önem doðrultusunda projelendirilen Bilim Merkezi, deney yaparak bilimin eðlenceli dünyasýný tanýmak isteyen öðrencilerin uðrak noktasý haline geldi.Belediyenin eski hizmet binasýnda hayata geçirilen projeyle içerisinde, robotik kodlama, astronomi ve uzay bilimleri, zeka oyunlarý ve daha bir çok uygulamayý barýndýran Bilim Merkezi'ne gelen öðrenciler, öðretmenler nezaretinde alanlarýndaki konular üzerinde çalýþma fýrsatý buluyorlar.Verilen hizmetten duyduðu memnuniyeti dile getiren Ortaokul 5'inci sýnýf öðrencisi Ezgi Özer, ''Burasý gerçekten çok güzel bir yer burada hem robotik kodlama öðreniyoruz hem de uçak yapýyoruz keyifli bir þekilde güzel þeyler öðreniyoruz. Baþkanýmýza çok teþekkür ediyorum'' þeklinde konuþtu. Ortaokul öðrencilerinden Mehmet Kerem Bozfýrat ise, ''Bilim Merkezinde algoritma, robot, dron ve uçak yapýyoruz burasý bizim için düþünülmüþ en güzel yerlerden ve çalýþmalardan bir tanesi bu sebeple Belediye Baþkanýmýza çok teþekkür ediyorum'' dedi.Öðrencilerden Seval Eylül Saðýr'da ''Buranýn bizim geliþimimize katký saðlayacak olmasý bizi çok mutlu etti ben burayý çok beðendim burasý çok güzel bir ortam baþkanýmýza bizi düþünüp bu güzel alaný hazýrlattýðý için teþekkürlerimi sunuyorum'' ifadelerine yer verdi.