Nizip Gücü Spor Kulübünde Kongre Heyecaný Nizip Gücü Spor Kulübü tarafýndan tek liste halinde gerçekleþtirilen 2. Olaðan genel kurulda Kulüp Baþkaný Murat Kekçe yeniden baþkan olarak seçildi.Nizip Gücü Spor Kulübü tarafýndan olaðanüstü kongreye gidildi. Nizip Öðretmen Evinde yapýlan kongrede tek liste halinde gidilen seçimde Kulüp Baþkaný Murat Kekçe tekrar güven tazeledi. Kongre'de konuþan Kulüp Baþkan Murat Kekçe kulübe emek veren yönetim kuruluna teþekkür ederken, kulübümüzü daha iyi yerlere taþýmak, baþarýlar kazandýrmak için uðraþacaðýz. 5 yýldýr Nizip ilçemizi profesyonel olarak temsil eden Nizip Gücü Spor Kulübünün baþarýsý için hep birlikte bir mücadele içerisindeyiz.Bize güvenerek, destekleyerek bu göreve gelmemizi saðlayan, kulübümüzün bu günlere gelmesinde ve baþarýlarýnda önemli emeði olan, gösteren yönetiminize, sporcularýmýza ve destekçilerinize teþekkür etmek istiyorum. Yeni yönetim kurulumuz takýmýmýza hayýrlý olsun." diye konuþtu.Nizip Gücü Spor Kulübünün yeni yönetiminde þu isimler yer aldý; Saymandan sorumlu As baþkan Müslüm Gökkýr, ikinci baþkanlar Hasan Þeker, Mustafa Kýlýçaslan, baþkan yardýmcýlarý Aykut Cankesen, Aykut Altýnbaþ, Raþid Çelen, As baþkanlar Ayþe Þeyma Dokuyucu, Feyza Yenikol, Bahadýr Göðüþ, basketbol þube baþkaný Hasan Baþdal, basketbol þube baþkan yardýmcýsý Uður Eroðlu, wushu kungfu þube baþkaný Ayhan Öztürk, genel sekreter Ýbrahim Halil Özdemir, basýn ve medya baþkaný Mehmet Sait Gündoðdu, taraftar sorumlu baþkaný Fatih Korkmaz, bilgi iþlem baþkaný Ahmet Anar.