Hisarcýklýoðlu, Bilgin'e Hizmet Þeref Belgesi ve plaket takdim ettiTürkiye Odalar ve Borsalar Birliði'mizin 70. Kuruluþ Yýldönümü Etkinliði kapsamýnda, Birecik Ticaret ve Sanayi Odasý Yönetim Kurulu Baþkanýmýz Sadettin Bilgin ve Odamýz Genel Sekreteri Merve Arslan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði'in ev sahipliðinde gerçekleþtirilen Hizmet Þeref Belgesi ve Plaket Takdim Törenine katýlým saðladý.Programýn Ödül Töreni kapsamýnda; Ticaret Bakaný Sayýn Mehmet Muþ ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði Baþkaný Sayýn M. Rifat Hisarcýklýoðlu tarafýndan Birecik Ticaret ve Sanayi Odasý Yönetim Kurulu Baþkanýmýz Sadettin Bilgin'e Hizmet Þeref Belgesi ve plaket takdim edildi.Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði 70.Yýl etkinlikleri ile ilgili konuþan Baþkan Bilgin "Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði 70.yýl etkinlikleri kapsamýnda, Doða ve Eðitim vurgusunu hep ön planda tutan, Türkiye Odalar ve Birliði'mizin deðerli Baþkaný M. Rifat Hisarcýklýoðlu camiamýzý onurlandýrdý. Pandemi sebebiyle uzun süredir bir araya gelemediðimizden, etkinliðimiz coþkulu bir þekilde kutlandý. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði'mizin 70.yýlýnýn ülkemize ve camiamýza hayýrlý olmasýný diliyorum" dedi.Kategori![]()