Þampiyon Sporculardan Vali ve Büyükþehir Belediye Baþkaný’na ziyaret*
Kýrklareli’nden gerçekleþtirilen EuroHockey Club Challenge III 2022 Man, Avrupa Açýk Alan Þampiyon Kulüpler Þampiyonasýnda Avrupa Kulüpler Hokey Þampiyonu olan Zeugma Spor Kulübü Erkek Hokey Takýmý Gaziantep Valisi Davut Gül ve Büyükþehir Belediye Baþkaný Fatma Þahin’i ziyaret etti.
Ýlçe Kaymakamý Oðuz Alp Çaðlar ve Belediye Baþkaný Mehmet Sarý ile birlikte ilk olarak Vali Gül’ü ziyaret eden sporcular, elde edilen baþarý ile ilgili bilgi verdiler. Þampiyon sporcularý kutlayan Vali Gül, sporculara destek vermeyi sürdüreceklerini ifade etti.
Nizip ilçesinin eðitimde olduðu gibi sporda büyük baþarýlar elde ettiðini ve spor þehri Gaziantep’e yakýþan bir ilçe olduðunu ifade eden Vali Gül, ‘’Sporcularýmýzýn bu baþarýsýnda Belediye Baþkanýmýz Mehmet Sarý’nýn Milletvekilliði döneminden bu yana çok büyük emekleri var kendisine teþekkür ediyorum sporcularýmýza baþarýlar diliyorum bizler her zaman onlarýn destekçisi olacaðýz’’ dedi.
Kulüp Baþkaný Yunus Þahin ve Antrenör Mahmut Yunus Cengiz ziyaretin sonunda Vali Güle takýmýn sticki hediye edildi.*
Valilik ziyaretinin ardýndan Gaziantep Büyükþehir Belediyesi’ne geçen sporcular burada da Büyükþehir Belediye Baþkaný Fatma Þahin’i ziyaret ettiler.
Kaymakam Çaðlar ve Belediye Baþkaný Sarý ile birlikte sporcularý makamýnda aðýrlayan Baþkan Þahin, tüm sporcularý tek tek tebrik ederek Nizip ilçesinin her alanda olduðu gibi sporda da önde ve öncü olan bir ilçe olduðunu söyledi.
Baþarý inanmaktan geçer bu iþ ne para nede tesis iþi bu iþ inanmaktýr ve iþte bunun en büyük örneði de Nizip’tir diyen Þahin’’ Baþarýya giden her alana kendini adayan gençler bizim için çok kýymetli çok özel iþte bunun için ben bu gençleri çok seviyorum bu uðurda bana düþen neyse tüm imkanlarýmla yapmaya hazýrým sevgili gençler baþarý sizden destek bizden’’ diyerek sporcular ve hocalarýna teþekkür etti.
Kulüp Baþkaný Yunus Þahin ve Antrenör Mahmut Yunus Cengiz de gerçekleþen ziyaretlerden duyduklarý memnuniyeti ifade günün anýsýna takýmýn sticki hediye ettiler.
![]()