Hayal Akademi’den Muhteþem Yýl Sonu
Mezuniyet Töreni
Hayal Akademi öðrencilerine muhteþem bir gösteri ile kep attýrdý..
Protokol üyelerinin ve öðrenci velilerinin bulunduðu gösteri Nizip Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda gerçekleþtirildi.
Mezuniyet töreninde öðrenciler bale gösterisi, karadeniz ritim gösterisi, roman danslarý, modern dans Ýngilizce gösteriler ve þarkýlar söylerken piyano gösterileri yer aldý. 3-6 yaþ arasý miniklerin farklý kostümlerle yaptýðý gösterilerde hem velilere hem öðrencilere eðlenceli saatler geçirtti. Nizip Ýlçe Milli Eðitim Þube Müdürü Seyit Çakýr , Cumhuriyet Savcý Fazlý Ünal , NRT Yönetim Kurulu Baþkaný Bekir Þen, NRT Yönetim Kurulu Üyesi ve Gazeteceler Derneði Baþkaný Ali Kýlýç, Osman Sayýn Anadolu Lisesi Müdürü Ali Osman Çapan öðrencilerin diplomalarýný verdiler. Gece de konuþma yapan kurum Müdürü Aysun Güngör, davetlilere teþekkür etti ve Hayal Akademi’nin misyonu hakkýnda bilgi verdi. Hayal akademinin alýþýla gelmiþin dýþýnda bir kreþ ve gündüz bakým evi olmadýðýný buradaki çocuklarýn yeteneklerini ön plana çýkarabildikleri, çocuk geliþim öðretmenlerinin yaný sýra Ýngilizce jimnastik robotik kodlama müzik santranç ve resim dans öðretmenlerinin de çalýþtýðý bir kurum olduðunu kurumlarýnda televizyon saati ve uyku saatine yer vermediklerini öðrenmeye dayalý bir sistem oluþturduklarýný belirtti.
Hayal Akademi kurucularýndan Yakup Çapan’da programa katýlanlara teþekkür etti.
Gece hayal akademi öðrenci öðretmen ve velileri fotoðraf çekimleri ve danslarýyla kapandý. Biz de NRT Medya ailesi olarak ilçemize yeni bir bakýþ açýsý kazandýran Hayal Akademi gündüz bakým evi yetkililerine ve çalýþanlarýna teþekkür ediyoruz.