Hayýrsever Aykanat'tan Nizip'e 22 Derslikli Okul
Gaziantep Valiliði koordinasyonunda yeni baþlatýlan, “Cumhuriyetin 100.Yýlýnda 100 Hayýrsever” Kampanyasý kapsamýnda Hayýrsever Feridun Oral Aykanat tarafýndan Valilik Konferans Salonu’nda dördüncü kez okul protokol desteði geldi.
Hayýrsever Feridun Oral Aykanat tarafýndan, Nizip Ýlçesi Akçakent Mahallesine 22 derslikli Ýlkokul ve Ortaokul yapýmý için protokol imza töreni düzenlendi.
Video Konferans yöntemiyle düzenlenen törene Vali Davut Gül’ün yaný sýra, Ýl Milli Eðitim Müdür Vekili Metin Kýlýçparlar ve Hayýrsever Feridun Oral Aykanat katýldý.
Vali Davut Gül katýldýðý video konferansta Hayýrsever Feridun Oral Aykanat’a hitaben þunlarý kaydetti: “Allah siz hayýrseverlerimizden razý olsun. Hayýr hasenat konusunda gerçekten olaðanüstü bir gayretiniz var. Gaziantep'e ve Nizip’e her açýdan katký sunmak istiyorsunuz. Bizler sizlere çok müteþekkiriz. Ýnþallah geldiðinizde uygun zamanda okullarý da ziyaret ederek açýlýþýný yapmýþ oluruz.” dedi.
Ýl Milli Eðitim Müdürü Kýlýçparlar ise hayýrsever Aykanat’a çok teþekkür ederek Feridun beyle protokolünü imzaladýðýmýz bu dördüncü okulumuz. 22 derslikli bir ortaokul ile bize katký saðlýyorlar ifadesini kullandý.
Hayýrsever Feridun Oral Aykanat ise, Sizlerin desteði ve yardýmý olmasa böyle iþlere imza atmak mümkün olmazdý. Bu benim için deðil tüm hayýrseverler için geçerli. Böyle bir imkana sahip olduðum için memleketime ve devletime hizmet etmek beni çok mutlu ediyor. Ýnþallah daha da güzel þeyler yaparýz diye umuyorum diyerek sözlerine son verdi.
Yapýlan Video konferans sonunda protokol imzalandý.
![]()