Nizip Eðitim ve Dayanýþma Derneði *ile Gençlik Spor Bakanlýðý tarafýndan yürütülen Nizip Kitap Kahve Proje Sonu Bilgilendirme Toplantýsý Nizip Kitap Kahvede yapýldý. Toplantýya Nizip Belediye Baþkan Yardýmcýsý Mehmet Demir, Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ, Milli Eðitim Þube Müdürü Seyit Çakýr, Nizip Belediyesi Kütüphane Müdürü Mahmut Kurt, NÝLDER Baþkaný Yaþar Yýlmaz, STK temsilcileri ve davetliler katýldý.*
Programýn açýlýþ konuþmasýný Proje Koordinatörü Mehmet Hanifi Yaycý yaptý. Yaycý, konuþmasýnda bu projenin 1 Aðustos 2021'de baþladýðýný, on ay boyunca yaklaþýk 7 bin gence bu proje vesilesiyle ulaþtýklarýný, proje kapsamýnda yazarlýk okulu, akýl ve zeka oyunlarý ,bilek güreþi, okur-yazar buluþmalarý, kitap tahlilleri, deðerler eðitimi gibi birçok etkinliði gerçekleþtirdiklerini ve proje resmi olarak tamamlandýktan sonra gençlerin kitap kahveye yoðun teveccühlerinden dolayý kendi imkanlarýyla bu projeye devam edeceklerini ifade etti.Daha sonra kitap kahveden yararlanan öðrencilerden bazýlarý projeyle ilgili duygu ve düþüncelerini davetlilerle paylaþtýlar. Program Emekli Öðretmen Mehmet Aydoðdu, NÝLDER Baþkaný Yaþar Yýlmaz, Nizip Belediye Baþkan Yardýmcýsý Mehmet Demir'in selamlama konuþmalarý ve ikramlarla son buldu.
![]()