'TÜBÝTAK 4006 Bilim Fuarý'nýn açýlýþý yapýldý
Nizip ilçesinde *'TÜBÝTAK 4006 Bilim Fuarý düzenlendi.
Nizip Anadolu Ýmam Hatip Lisesi'nde TÜBÝTAK 4006 Bilim fuarda, öðrenciler tarafýndan hazýrlanan projeler davetlilerden ve protökolden yoðun ilgi gördü.
Fuarýn açýlýþýný Nizip Kaymakamý Oðuz Alp Çaðlar, Belediye Baþkan Yardýmcýsý Mehmet Demir, Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ ve okul müdürü Halil Çetin, öðretmen ve öðrenciler yaptý.
Nizip Kaymakamý Oðuz Alp Çaðlar, TÜBÝTAK ve Milli Eðitim Bakanlýðýnýn ortak programý kapsamýnda fuarýn düzenlendiðini belirtti. Bilim fuarýnda öðrencilerin hazýrladýðý projelerle yakýndan ilgilene Kaymakam Çaðlar, “Gelecek kuþaklarýn çok daha güzel þeyler ortaya koyacaðýný ve büyük iþler baþaracaðýný gördüm. Bütün evlatlarýmýzý ve öðretmenlerimizi tebrik ediyorum. Bundan sonraki çalýþmalarda hep birlikte daha güzel þeyler ortaya koyacaðýz" dedi.
Nizip Belediye Baþkan Yardýmcýsý Mehmet Demir ise geleceðimizin teminatý olan çocuklarýmýzýn yapmýþ olduðu birbirinden deðerli projeler bizlere gelecek için umut verdi. Emeði geçen tüm öðretmenlerimizi ve öðrencilerimizi kutluyorum.
* * * * * * * Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ'de, ” Öðrenciler güzel þeyler yapmýþlar. Geleceðimiz olan yarýnki Türkiye’yi yönetecek olan öðrencilerimizin bilimsel çalýþma yapmasý bizleri mutlu ediyor. Gelecekte güzel buluþlar yapacaklarýna inanýyorum”þeklinde konuþtu.
* * * * * Okul Müdürü Halil Çetin'de ” Öðrencilerimiz tarafýndan danýþman öðretmenleri rehberliðinde hazýrlanan araþtýrma ve uygulamalara yer verilen fuarýn açýlýþýmýzý onurlandýran, Nizip Kaymakamý Oðuz Alp Çaðlar, Belediye Baþkan Yardýmcýsý Mehmet Demir, Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ, öðretmen ve öðrencilerimize teþekkür ederim”dedi.
* * * * * * *Sergilenen çalýþmalarýn yer aldýðý stantlar, Kaymakamý Oðuz Alp Çaðlar, Belediye Baþkan Yardýmcýsý Mehmet Demir, Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ, tarafýndan tek tek gezildi, projeler hakkýnda öðrenci ve öðretmenler tarafýndan da bilgiler verildi.