Çaðlar ve Sarý öðrencilerle iftarda buluþtu
Ýlçe Kaymakamý Oðuz Alp Çaðlar ve Belediye Baþkaný Mehmet Sarý, Nizip’te eðitim gören üniversite öðrencileriyle birlikte iftar yaptý.
Kredi Yurtlar Kurumu’na ait kýz öðrenci yurdunun yemekhanesinde gerçekleþen iftar programý öncesinde öðrencilerle bir araya gelen Çaðlar ve Sarý, bir süre sohbet ettiði öðrencilere yemek ikramýnda bulundular.*
Okunan dualarýn ardýndan öðrencilerle iftar açan Kaymakam Çaðlar ve Belediye Baþkaný Mehmet Sarý, günün anýsýna fotoðraf çekmeyi de ihmal etmediler.*
Gençlerle ayný sofrada iftar yapmanýn sevincini yaþadýðýný ifade eden Kaymakam Çaðlar, "Bu ülkenin yarýný olan sizlere çok büyük görevler düþüyor. Siz üzerinize düþeni yapýn biz her koþulda yanýnýzda olacaðýz’’ dedi.
Belediye Baþkaný Mehmet Sarý ise, ‘’Mübarek Ramazan'ýn güzelliðini, maneviyatýný bu akþam öðrencilerimizle beraber paylaþýyoruz. Ýnþallah bu güzel tablo sürekli olacak. Ben bu sebeple katýlýmlarýndan dolayý tüm öðrencilerimize teþekkür ediyorum’’ þeklinde konuþtu.*
Ýftar öncesi öðrencilerle sohbet eden Çaðýrýcý, onlarýn istek ve sorunlarýný da dinledi. Gençlerle ayný sofrada iftar yapmanýn sevincini yaþadýðýný ifade eden Çaðýrýcý, "Bu ülkenin yarýný olan sizlere çok büyük görevler düþüyor. Siz üzerinize düþeni yapýn biz her koþulda yanýnýzda olacaðýz
![]()