Nizip Kýlýzay’dan Ýhtiyaç sahibi Ailelere Yardým
Tüm dünyada etkini sürdüren pandeminin, kýrýlan tedarik zincirinin, ekonomideki dalgalanmanýn ortaya çýkardýðý maðduriyetlerin toplumdaki etkisini azaltmayý hedefleyen Kýzýlay, 2022 yýlýný ‘’Dayanýþma Yýlý’’ ilan etmiþti. Bu yýl yoksullarla, iþsizlerle, yetimlerle ve korunmaya muhtaç insanlarla dayanýþma içerisinde olacaðýz.
Burada toplanmamýzýn sebebi, deðerli Nizip halkýna bir mesaj vermek, yaptýklarý maddi manevi yardýmlarýn yerine ulaþtýðýný görmelerini saðlamaktýr.
Hayýrseverlerimizin bizlere emanet ettiði ürünleri paketlemesini yapýp, Kýzýlay gönüllüsü gençlerimiz ve genç ruhlu yardýmseverlerimizle ihtiyaç sahibi ailelere dört bir koldan ulaþtýrýyoruz.
Nizip Kýzýlay olarak, bizleri yalnýz býrakmayan, desteklerini Kýzýlay’ýmýzdan esirgemeyen tüm hayýrseverlerimize sizlerin aracýlýðýyla teþekkür etmek istiyorum.
Nizip Ticaret Odasý Baþkanýmýz Mehmet Özyurt ‘a, Nizip Ticaret Borsasý Baþkanýmýz Ýbrahim Sarý’ya,Volkan Holding Bilal Çeker’e, OBA Makarna Genel Müdürü Ahmet Karadað’a, Daðlý Bakliyat Mehmet Daðlý’ya, Safir Kuyumculuk Mustafa Kaya’ya, Karabacak Zeytincilik Bekir Karabacak’a, Doðan Tekstil Mehmet Doðan’a, Hacý Abdullah Sabunlarý Ýbrahim Özkaya’ya, teþekkürlerimizi bir borç biliriz.Tüm Nizip halkýna hayýrlý Ramazanlar dilerken, daðýtýmlarýmýzýn Ramazan Ayý sonuna kadar devam edeceðini, ayrýca ihtiyaç sahibi ailelerimize bayramlýk kýyafet yardýmlarýmýzýn sürdüðünü belirtmek isterim.
Yetim çocuklarý bayramlýk kýyafetsiz býrakmamayý da amaçlýyoruz. Ramazan boyunca her iftarda evlere yemek daðýtýmlarýmýz sürecektir. Tüm Nizip Kýzýlay ailesi olarak Þube yönetim kurulu arkadaþlarýmýzla, Genç Kýzýlay’ýmýzla, Kadýn Kollarýmýzla, dün sahadaydýk,bugün de sahadayýz,yarýnda olmaya devam edeceðiz.