Nizip Kaymakamlýðý Sosyal Yardýmlaþma ve Dayanýþma Vakfý ve Nizip Belediyesi tarafýndan Her yýl Ramazan ayýnýn 15. günü olarak kutlanan “Dünya Yetimler Günü” nedeniyle organize edilen iftar programý düzenledi.
Nizip Hasan Hüseyin Akdoðan Mesleki ve Anadolu Lisesindeki düzenlenen programda; iftar öncesi, çocuklarýmýz için oyunlar, gösteriler ve çeþitli etkinlikler yapýldý.
Çocuklarýmýzýn Gönüllerinin ve dualarýnýn alýndýðýný bu günün bizler için oldukça önemli olduðunu belirten Nizip Kaymakamý Oðuz Alp Çaðlar, þunlarý kaydetti: Onlar bizim için “Yeryüzünün Kutlu Emanetleridir.” O yüzden bizlerin görevi bu emanetlerin yüzlerini güldürmek gayreti içerisindeyiz. Bu anlamda herkes üzerine düþeni yerine getirmeye çalýþýyor. Bugün bu programda çocuklarýmýz ve aileleri ile beraber iftarýmýzý açacaðýz. Allah bu mübarek aylarda bol bol hayýrlar yapmayý nasip etsin. Ramazan-ý Þerifin tüm insanlýða, bolluk, bereket, huzur ve kardeþlik getirmesini diliyorum.
Çocuklarýmýz için çeþitli etkinliklerin yapýldýðý programa, Nizip Kaymakamý Oðuz Alp Caðlar , Belediye Baþkaný Mehmet Sarý, Emniyet Müdür Vekili Ahmet Yücel, Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ, Nizip Belediyesi Meclis Baþkan Vekili Mustafa Doktoroðlu, Belediye Baþkan Yardýmcýsý Mehmet Demir, Nizip Ýlçe Saðlýk Grup Baþkaný Duygu Ayabakan, Sosyal Yardýmlaþma Vakfý Müdürü Mehmet Özaslan ve yetim aileleri iftar programýna katýldý
![]()