Yetim Ve Öksüz Çocuklarýn Hayalleri Gerçeðe Dönüþüyor
Uður Okullarý Nizip Kampüsü Proje sorumlularý Cumali Canpolat, Merve Çilkiz, Adem Bozkurt kontrolünde “Her Okulun Bir Kardeþ Yetimi Olsun” projesi kapsamýnda 5 ile 13 yaþ aralýðýndaki yetim ve öksüz çocuklarýn istekleri, sürpriz ziyaretlerle gerçeðe dönüþüyor.
Uður Okullarý Nizip Kampüsü Müdürü Mustafa Gündoðdu, proje sayesinde 2021 - 2022 Eðitim Öðretim yýlý içerisinde toplam 35 yetim ve öksüz çocuðun istekleri yerine getirdikleri söyledi. Gündoðdu,öðrencilerimizin yapmýþ olduklarý pizzalarý satarak elde ettikleri gelirle öksüz ve yetim çocuklara futbol topu, saat, ütü, kitap seti, ayakkabý, oyuncak ve kýyafet gibi istekleri yerine getirdiklerini söyledi.
Okul Müdürü Mustafa Gündoðdu, Uðurlu öðretmen ve öðrenciler yetim çocuklar için çok anlamlý bir projeye imza atmaya hazýrlanýyor. iç dünyalarýnda fýrtýnalar kopan ama bunu dillendirebilecekleri aileleri olmayan, çok hayalleri, istekleri varken istediklerini içinden geçirmeye bile cesaret edemeyen masum yüreklerin hayallerini gerçekleþtirmek ve hayata karþý olan beklentilerini hiç kaybetmemelerini saðlamak için iþe koyulan öðretmen ve öðrenciler yetim çocuklarla birlikte hayallerini resimlere döküp o hayalleri gerçeðe dönüþtürmeye hazýrlanýyor.
Gündoðdu, proje kapsamýnda çocuklarýn çizmiþ olduklarý Hayalini kurduklarý eþyalarý karþýlarýnda görünce büyük bir heyecan yaþayan çocuklarýn çok mutlu olduklarýný belirtti. Çocuklarýn mutluluðu ile kendilerinin de sevindiðini belirten Uður Nizip Kampüsü Müdürü Mustafa Gündoðdu, “Çocuklarýmýzýn arzulamýþ olduðu isteklerini bu projeyle yerine getirmek bizim için en büyük sevinç kaynaðýdýr. Minik yavrularýmýz hayallerine kavuþurken, bizlerde farklý duygular ve heyecanlar yaþamaktayýz” dedi.
![]()