Nizip Gazeteciler Derneðinden Baþkan Canpolat’a Ziyaret
Nizip Gazeteciler Derneði Baþkaný Ali Kýlýç ve beraberindeki dernek üyeleri Nizip Bakkallar ve Sebzeciler Odasý Baþkaný Mustafa Canpolat’a hayýrlý olsun ziyaretinde bulundular.
Nizip Gazeteciler Derneði tarafýndan Nizip Bakkallar ve Sebzeciler Odasý Baþkanlýðýna seçilen Mustafa Canpolat’a hayýrlý olsun ziyaretinde bulunuldu. Ziyarete Nizip Gazeteciler Derneði Baþkaný ve Nizip Radyo Televizyon (NRT) genel Müdürü Ali Kýlýç, NRT Genel Yayýn Yönetmeni Metin Ýliksoy, Ýhlas Haber Ajansý (ÝHA) muhabiri Beyhan Saðlam, Bizim Nizip Gazetesi köþe yazarý M. Salih Ünal katýldý.*
Ziyarette Baþkan Canpolat, seçildiði günden bu yana yürüttüðü “Nizip Bakkalýna Sahip Çýk” projesinde önemli adýmlar atýldýðýný ve projenin büyük bir ilgiyle yürüdüðünü belirterek þu açýklamalarda bulundu:
“Öncelikle Nizip Gazeteciler Derneði’ne ziyaretinden dolayý müteþekkirim. Deðerli basýn üyelerinin yanýmda olmasý beni çok mutlu etti. Nizip basýnýyla her türlü iþ birliðini yapmaya hazýr olduðumu da buradan belirtmek istiyorum. Seçildiðimiz günden bu yana yürüttüðümüz “Nizip Bakkalýna Sahip Çýk” projesiyle ramazan ayýnda yardým paketlerinin zincir marketlerden deðil de odamýza kayýtlý olan bakkallardan alýnmasýný saðlamaya çalýþtýk. Amacýmýz mübarek ramazan ayýnda bakkallarýmýza sahip çýkmak ve hayýrsever iþadamlarýyla bakkallarýmýzý buluþturmak oldu. Çok þükür bunu baþardýk ve meyvelerini almaya baþladýk. Proje kapsamýnda hediye çeklerimizi Nizip’in önemli hayýrsever iþadamlarýna daðýttýk. Onlar da ihtiyaç sahiplerine ulaþtýrdýlar. Odamýza kayýtlý bakkallarýmýzdan da hediye çekleri geri dönmeye baþladý. Bu sevindirici bir durum. Projenin ilgi görmesinden dolayý projeyi sadece ramazan ayý ile kýsýtlamayarak yýlýn 12 ayý sürdürmeye karar verdik. Böylelikle Nizip, bakkalýna bir yýl boyunca sahip çýkmaya devam edecek.
Projenin yürütülmesinde desteðini esirgemeyen ve bu süreçte esnafýn yanýnda yer alan baþta Nizip Kaymakamý Sn. Oðuz Alp Çaðlar beye, Nizip Belediye Baþkaný Sn. Mehmet Sarý beye, Nizipli birçok deðerli sanayici ve iþadamýna teþekkürlerimi sunuyorum.”
Ziyaretten duyduðu memnuniyeti dile getiren Nizip Gazeteciler Derneði Baþkaný Kýlýç da: “Bizleri karþýlayan deðerli Mustafa Canpolat’a teþekkürlerimi sunuyorum. Nizip Bakkallar ve Sebzeciler Odasý Baþkanlýðý Sayýn Canpolat’a hayýrlý olsun. Esnafýn yanýnda olan çalýþmalarýndan dolayý da Nizip halký adýna teþekkürlerimi sunarým. Bu çalýþmalarýný bizler de basýn üyeleri olarak destekleyeceðimizi buradan belirtmek isterim.” Ýfadelerini kullandý.
Ziyaret, dernek baþkaný ve üyelerinin hayýrlý olsun dileklerini iletmesiyle son buldu.
![]()