![]()
Nizip Bakkallar ve Bayiler Odasý, Türk Kýzýlay Nizip Þube Baþkaný ve Halk Bankasý Gaziantep Bölge Müdürü Nizip Ticaret Odasý'ný (NTO) ziyaret etti.Nizip Bakkallar ve Bayiler Odasý Baþkaný Mustafa Canpolat, Türk Kýzýlay Nizip Þube Baþkaný Müslüm Taþdemir ve Halk Bankasý Gaziantep Bölge Müdürü Metin Yediyýldýz NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt ve NTO yönetim kurulu üyeleri tarafýndan karþýlandý.Ýlk ziyareti yapan Nizip Bakkallar ve Bayiler Odasý Baþkaný Mustafa Canpolat, Nizip Bakkallar ve Bayiler Odasý tarafýndan Nizip'te baþlatýlan Nizip Bakkalýna Sahip çýk projesi hakkýnda NTO yönetim kurulu üyelerine bilgiler verdi.Ziyaretleri için Nizip Bakkallar ve Bayiler Odasý Baþkaný Mustafa Canpolat'a teþekkür eden NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, Nizip'te büyük küçük ayrým yapmaksýzýn tüm esnaflarýmýzla her zaman iþbirliði yapmaya hazýrýz. Nizip Bakkalýna Sahip çýk projesinin esnaflarýmýza ve yeni görevinizin de hayýrlý olmasýný diliyorum dedi.Ýkinci ziyareti yapan Türk Kýzýlay Nizip Þube Baþkaný Müslüm Taþdemir ise Kýzýlay'ýn faaliyetleri hakkýnda NTO yönetim kurulu üyelerine bilgiler vererek istiþarelerde bulundu.Türk Kýzýlay Nizip Þube Baþkanlýðý'na seçilen Müslüm Taþdemir'e görevinin hayýrlý olmasýný dileyen NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, Kýzýlay'ýmýzýn faaliyetlerini yakýndan takip etmekteyiz. Bundan önce olduðu gibi bundan sonrada Kýzýlay'a her türlü desteði vermeye devam edeceðiz dedi.Günün üçüncü ziyaretini yapan Halk Bankasý Gaziantep Bölge Müdürü Metin Yediyýldýz ise NTO yönetim kurulu üyeleri ile bankacýlýk sektöründe yaþanan sorunlar ile ilgili görüþ alýþveriþinde bulundu.NTO üyelerinin banka iþlemleri ile ilgili sorunlarýný dile getiren NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, Halk Bankasý Gaziantep Bölge Müdürü Metin Yediyýldýz ve heyetine ziyaretleri için teþekkür etti.Düzenlenen ziyaretlere NTO Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat, NTO Yönetim Kurulu üyeleri Ýbrahim özkaya ve Ýbrahim Demir de katýldý.