![]()
Nizip Kaymakamý Oðuz Alp çaðlar, Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý, GAP Gümrük ve Dýþ Ticaret Bölge Müdürü Mehmet Tuncay Bayraktar ve GAP Gümrük ve Dýþ Ticaret Bölgesi Þube Müdür Vekili Mahmut Kurtgöz Nizip Ticaret Odasý'ný (NTO) ziyaret etti.NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt ve tarafýndan karþýlanan heyet NTO'nun üst katýnda hizmet verecek olan Nizip Gümrük Müdürlüðü'nün inþaat alanýnda incelemelerde bulundu.Ziyarette bir açýklama yapan NTO Yönetim Kurulu Baþkaný özyurt þunlarý ifade etti: Geçtiðimiz günlerde resmi yazý ile Nizip Gümrük Müdürlüðü'nün kurulduðu ilan edilmiþti. Bu ilan tarihinden itibaren Ticaret Bakanlýðý, Nizip Kaymakamlýðý, Nizip Belediyesi, GAP Gümrük ve Dýþ Ticaret Bölge Müdürlüðü, Nizip Ticaret Borsasý ve Nizip Organize Sanayi Bölgesi (NOSB) ile koordineli bir þekilde çalýþmalarýmýzý sürdürmekteyiz. Bugün ise Nizip Kaymakamý Oðuz Alp çaðlar, Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý ve GAP Gümrük ve Dýþ Ticaret Bölge Müdürü Mehmet Tuncay Bayraktar ve GAP Gümrük ve Dýþ Ticaret Bölgesi Þube Müdür Vekili Mahmut Kurtgöz ile birlikte Odamýzýn üst katýnda bulunan inþaat alanýnda incelemelerde bulunduk. Nizip Gümrük Müdürlüðü'nün hizmet vereceði idari alan ile ilgili inþaat çalýþmalarýmýzýn sonuna gelmiþ bulunmaktayýz. Ýnþallah Nizip'te bulunan kurum kuruluþ ve iþadamlarýmýzýn desteði ile çalýþmalarýmýzý en kýsa sürede tamamlayarak Gümrük Müdürlüðünün Nizip'te faaliyete geçirmeyi hedefliyoruz. Ben Nizip Kaymakamý Oðuz Alp çaðlar, Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý, GAP Gümrük ve Dýþ Ticaret Bölge Müdürü Mehmet Tuncay Bayraktar ve GAP Gümrük ve Dýþ Ticaret Bölgesi Þube Müdür Vekili Mahmut Kurtgöz ziyaretleri için teþekkür ediyorum ifadelerini kullandý.Düzenlenen ziyarete NTO Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat ve Nizip OSB Müdürü Kazým Can ve NTO Genel Sekreteri Serpil Gündoðdu da katýldý.