Gaziantep Sanayi Odasý (GSO) ve Alman Uluslararasý Ýþ Birliði Kurumu (GÝZ) ortaklýðýnda yürütülen, Alman Federal Ekonomik Ýþ Birliði ve Kalkýnma Bakanlýðý (BMZ) tarafýndan finanse edilen Ýstihdam için, Dijital ve Yeþil Dönüþümün Desteklenmesi Projesi'nin Oda ve Kurum Geliþtirme Faaliyetleri kapsamýnda Ýl ve Ýlçe Odalarý Geliþim Destek Faaliyetleri Toplantýsýgerçekleþtirildi.GSO ev sahipliðinde yapýlan toplantýya, GSO Yönetim Kurulu Baþkaný Adnan ünverdi, Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý, Ýslahiye Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Selahattin Türkmen, GSO Genel Sekreteri Yusuf Ýzzettin Ýymen, Nizip Ticaret Borsasý Genel Sekreteri Eray ölçal ve Ýslahiye Ticaret Odasý Genel Sekreteri Haþim Erdoðan katýldý.Toplantýnýn açýlýþ konuþmasýný gerçekleþtiren GSO Yönetim Kurulu Baþkaný Adnan ünverdi; ‘'Teknolojinin hýzlý ilerleyiþinin ekonomi ve üretim baþta olmak üzere birçok alanda etkilerini görmekteyiz. Bu nedenle Gaziantep baþta olmak üzere tüm dünyada iþletmelerin verimli ve doðru üretim yapabilmeleri ve bu üretimi yaparken yeþil dönüþüm þartlarýna uygun hareket edebilmeleri oldukça önemlidir. Bu amaçla Gaziantep oda baþkanlarý hem sanayimizin hem de ülkemiz ekonomisinin geliþmesi için gece gündüz demeden çalýþmaya devam ediyoruz'' dedi.Dijital ve yeþil dönüþümün önemini iþaret eden ünverdi, bu noktada GÝZ ile yapýlan projelerin faydalý olduðunu kaydederek, verimli üretimin hem gelecek nesillere yaþanabilir bir çevre býrakmak hem de katma deðerli üretim için olmazsa olmaz konulardan birisi olduðunu sözlerine ekledi.çalýþmalar ve yapýlan projeler için teþekkür eden oda baþkanlarý iþ birliði içinde çalýþmalarýn devam edeceðini dile getirdiler. Toplantýda Gaziantep'teki il ve ilçe odalarýnýn personelleri ile KOBÝ'lere hizmet veren kuruluþlarýn personellerine verilecek olan 17 farklý eðitim hakkýnda bilgiler de verildi.Toplantý sonrasýnda katýlýmcý oda baþkanlarý arasýnda makine teçhizat devir teslim imza töreni gerçekleþtirildi.Dijital ve Yeþil Dönüþümün Desteklenmesi Projesi, PEP- Ekonomik Fýrsatlarýn Desteklenmesi Programý kapsamýnda yürütülüyor.