Eski Cumhurbaþkanlarýmýzdan Kenan Evren'in 09/06/1988 tarihinde Nizip'i Ziyareti sýrasýndaki karþýlama komitesi. Zamanýn Belediye Baþkaný Ömer PEKMEZ, Milletvekili Ünal YAÞAR ve ...
![]()
Eski Cumhurbaþkanlarýmýzdan Kenan Evren'in 09/06/1988 tarihinde Nizip'i Ziyareti sýrasýndaki karþýlama komitesi. Zamanýn Belediye Baþkaný Ömer PEKMEZ, Milletvekili Ünal YAÞAR ve ...
![]()
NE MUTLU TÜRKÜM
BÝZ BU VATANI KARÞILIKSIZ SEVDÝK
belediye baþkanýn yanýndaki kim abi kaymakam mý?
SIKINTI YARATMA...!
Ömer bey söyledi ama unutmuþum yarýn öðrenirim.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
eli baþýnda gözlüklü olan da ünal yaþar kanýmca
SIKINTI YARATMA...!
Kenan Evren ilçemize geldiðinde ben baya küçüktüm. Hayal meyal hatýrlýyorum. Güzel bir paylaþým, ancak tarih konusunda aydýnlatýlsaydý fena olmazdý.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Kaymakam Zeki KARACA 1996-1998 yýllarý arasýnda görev yapmýþ
0342 5171254
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Kenan Evrenin Nizip'i ziyaret ettiðini bilmiyordum.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
83 olmamasý lazým çünkü ben hatýrlýyorum geldiðinde þapkasýný sallamýþtý cumhuriyet okulunun orada görmüþtüm çok iyi hatýrlýyorum eðer 83 ise ben 2 yaþýndayým onuda hatýrlýyorsam bilmiyorum yani..![]()
fotoðraflar yenilendi. Fotoðraflara týklayarak büyük hallerini görebilirsiniz.
0342 5171254
Tarih konusunda yeni bir tarih bekliyorum Turgut Özal fotolarýnda 1983 yazýyor onu hatýrlamýyorum ama Kenan Evren konusunda tarihle alakalý biþey yok hatýrlayan var mý?