Senden önce ben dövecektim de..; "olmaz!!" diyorlar...![]()
Senden önce ben dövecektim de..; "olmaz!!" diyorlar...![]()
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Mrb arkadaþlar dikkat ettiyseniz geçen hafta ki bölümünde komiser mesut'u canlandýran þevket çoruh bölümde konuþmasýnda nizipten bahsetmedi direk terör dedi normal olarak nizip diyor du ama tepkiler yerini buldu galiba artýk nizip'in adý kullanýlmýyor...herkese iyi günler...
ya imza toplamamýz ve telefizyoncularýn cekim yapýp haber etmek nazým
Arkadaslar bende bu diziyi bakiyorum aslina bakarsak güzel bir dizi severek izliyorum ama memleketimizi böyle göstermeleri her nizipli gibi benide rahatsiz ediyor. Bu konuda benim önerim bu dizinin tüm bölümleri youtube de var ayrica her yayinlanan bölümü yayinlandigi amdam itibaren 1 bölümü yaklasik 7-8 parca halinde youtubeye konuluyor. Gelin youtubede bu dizinin gecmis ve gelecek tüm bölümlerinin tüm parcalarinin altina nizipli oldugumuzuda belirterek bu durumu aciga kavusturalim bunlarin yalan oldugunu yazalim bu durumu protesto edelim. daha cok yeni bölümleri izlendigi icin bu hafta 117. bölüm yayinlandi 117. bölümden baslayarak tabii isteyen daha öncelerinede yatabilir tüm parcalarina hep birlikte yorum yazalim bölümün yada parcanin icinde nizip gecsin yada gecmesin hepsine yazalim nizipli oldugumuzuda mutlaka belirtelim. ben 117. bölüm basliyorum 117.bölüm 1. kisim, 117. bölüm 2. kisim seklinde hepsine yaziyorum mutlaka ama mutlaka sizide bekliyorum
Sen merak etme abi!.. Meral hanýma da avanesine de her türlü uçarým..
Üstelik bensiz Bursa gezisi düzzenlediðiniz için aytetten senin de hesabýný keseceeeeemmm!!!..
Çok singirlendim çoook!!..![]()
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Yaz buluþmasýnda Nizip'e gel telafi ederiz caným benim... ayrýca þu avatarýda deðiþtir çok iðrenç...
Vallahi de Billahi de resimdeki benim.. niye iðrenç buldun anlamadým..?
Yoksa kýskandýn mý?!...![]()
Herkese selam mahmut abi nin vermiþ olduðu meral hanýmýn mailine bende biþeyler yazdým nizp comdan tüm nizipli hemþerilerimize bir özür borçlu olduklarýný aksi takdirde bu olayýn mahmkemeye intikal edeceðini bizzat yazdým.herkese sayðýlar .
gün geçti yarýn var mýdýr?
gençliðine güvenme
ölen hep ihtiyar mýdýr?
Bu konuyu deþmek niyetinde deðilim ama ayný dizinin tekrarlanan bölümünde Nizip yolu yine ayný þekilde lanse edilmeye devam ediliyor. Sanýrým, mesajlarýmýz etkisini kaybetti. Daha kesin bir çözüm bulmak lazým olduðu kanaatindeyim...
''Cennet Cennet Dedikleri Bir Kaç Köþkle Bir Kaç Huri Ýsteyene Ver Onlarý Bana Seni Gerek Seni"