Ne aramasý kardeþim. Fatih bey yollara bakýyor. Nerede trafik var hanði yol müsait ben geri nasýl dönerim bu istanbul trafiðinde diyiyor. Yeþil pilav ( mercimekli aþ ) güzeldi. Oktay bey osman bize sýcak tatlýda getirecekti. Iki kalemle kandýrdý.
Ne aramasý kardeþim. Fatih bey yollara bakýyor. Nerede trafik var hanði yol müsait ben geri nasýl dönerim bu istanbul trafiðinde diyiyor. Yeþil pilav ( mercimekli aþ ) güzeldi. Oktay bey osman bize sýcak tatlýda getirecekti. Iki kalemle kandýrdý.
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
Valla Fatih hocam seni çok takdir ediyorum ha. Her yere yetiþebiliyorsun, keþke M.K Paþa da deðil de Bursa merkezde olsaydýn.
Yaw Fatih abi biz özel dostlarý Piyer Lotiye çýkariyoz..Bak o kadar Nizip'ten gelen oldu hiçbirini çýkardýk mý)))))
Sevgili Tarhan kardeþim o sizin özel oldugunuzdan gerçekten tarhan kardeþimin misafir agýrlamasý ve bizi özel bir insan olarak degerlendirmesine çok çok teþekkür ederim.Sizlerde bizim yanýmýzda özelsiniz Ýnþallah Bursaya gelince size mahçup olmayýz.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
BöyLe Güzel ÝnsanLarýn arasýnda olamamak Çok Üzücü..Rabbim Birliðimizi ve Beraberliðimizi Bozmasýn Hepinize afiyet Þifa Olsun...
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Cumalim bizde sizleri çok özledik.
Sevgili ilker gelinimizden izin alamayýp siyasiler gibi sembolik cevap veremedigini unutma.Haa! bir dahaki toplantýya gelemezsen seni sevgili TARHANA havale ederim görürsün ...........unutma.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM