yemek çok güzel geçti osmanýn yerini buluncaya kadar çok yorulduk ama deðdi güzel oldu
yemek çok güzel geçti osmanýn yerini buluncaya kadar çok yorulduk ama deðdi güzel oldu
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
www.tarhanharita.net
www.tarhanharita.net
![]()
Fatih abiyi vapur iskelesine býrakýrken Ýstanbul tarafigini yaþadý.2 saat geliþ 2 saat gidiþ tam 4 saat trafik..Meþhur Bayburt fýkrasýný anlattý bana..
Hani Cumhurbaþkaný senfoni orkestrasý Bayburta gelmiþ ya.konserden çýkanlar Bayburt Bayburt olalý böyle zulum görmedi demiþler...Ýþte Fatih abi
de ilk defa Ýstanbul'a geliyor.Ve Bu Fatih Fatih olalý böle zulum görmedi demez mi))))
www.tarhanharita.net
Sevgili Ýstanbul Nizip.com sahipleri
Elbette Gelmeniz Organizasyon Baþkaný Ramazan Bey
ve ev sahibi olarak beni mutlu etti.
Yemekleri
Nizip te her hangi bir akþam evde yediðiniz yemek olmasýna özen gösterildi.
Bunun için her þey nizipten getirildi.
(Söz aramýzda aþçýlar da nizipli)
Ama Ýstanbul trafiði insanlarý sýktý.
Biliyorum
Niye bu kadar trafik var anlamýþ deðilim.
Kimler katýldý
Elbette
Öncelik
Fatih Abi de önce onu söylememiz lazým
Yüzlerce kilometre uzaktan
Davetimize uydu.
Aramýza katýldý
Her zaman bu sitenin önemli bireyi Ramazan Tarhan
Can dost güzel insan
Oktay Cankesen
100 Km uzaktan geldi.
Ýþini gücünü býrakaraktan.
Ve diðer arkadaþlardan
Söz edelim.
Parlar Ajans
Aziz dost
o da davetimize geldi.
Hepsine ben ve Ramazan ayrý ayrý teþekkür ederiz.
Saygýlarýmýzý ve minnetimizi bildiririz.
Erol kardeþim
Onu da ayrýca söylemek lazým
Benim kardeþim
Diðer lokantacý Sümbül Abi.
Ayranlý kardeþim ismi mehmet miydi.
Ha bu arada bir sýkýntý oldu.
Ayran Nizip baðlý bir kasaba mý? deðil mi?
Osman Demir Istanbul
OSMAN ABÝ HER ÞEY SÜPERDÝ KESENE BEREKET ELLERÝNÝZE SAGLIK .AMA BU ÝÞTE BÝR TERSLÝK OLDU SEN HARÝÇ HEPÝMÝZ KARÞIDAN GELDÝK YANÝ GÜZELÝM ÝSTANBULUN TÝRAFÝK ÇÝLESÝNÝ DOYA DOYA ÇEKTÝK SEN BÝZE GELSEYDÝN BÝR BAÞINA DAHA ÝYÝ OLMAZMIYDI .
BÝRDE BÝZÝ TARHANLA BÝR OLDUNUZ KANDIRDINIZ HANÝ ÇÝY KÖFTEMÝZ TARHANa ÇORBAMIZ OLMADI ABÝ DÜNDEN BERÝ ÇÝYKÖFE TARHANa ÇORBASI ÝÇÝN YEMEK YEMÝYOZ .YANÝ ÞÜKÜRKÜ FÝRDÖS (OSMAN ABÝNÝN BÝRÝCÝK HAMARAT KIZI)YEMEKLERÝ GÜZEL HAZIRLAMIÞ TA TARHANa ÇORBASI VE ÇÝY KÖFTENÝN YERÝNÝ ARATMADI .ELLERÝNE SAGLIK FÝDEVS YEGENÝMÝZÝN ÇOK LEZÝZ YEMEKLER HAZIRLAMIÞ (YETÝÞKÝN OGLUMUZDA YOKKÝ) HER ÞEY ÇOK GÜZELDÝ VESÝLE OLNLARDAN ALLAH RAZI OLSUN KAÇIRANLARDA BÝDAHAKÝNE MUTLAKA GELSÝNLER BÖYLE SICAK ORTAMLAR HERZAMAN OLMUYOR .
cehalet insaný çirkinleþtirir. suskunlugum asaletimdendir .
her söze cevabým var ama bir söze bakarým sözmü
diye birde söyleyene bakarým adammý diyehttp://www.nizip.com/signaturepics/sigpic2750_5.gif
sizleri böyle mutlu mesut görmek bizleride memnun ediyor. Oktay abi sen Nizip2e gelince tarhana çorbasýný ben ikram edecem sana söz![]()
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Bende herþey için teþekkür ederim.Yemekler gerçekten çok güzeldi.O yeþil pilavý hayatýmda ilk defa yedim.Nefisti.Osman abi benim adým memet degil Emrah..Herkes kýsaca bana emre diyor.Osman abi bizim Ayran Birecike baðlýdýr.Ama Nizipte bizim köylü çoktur.Sizin gibi abilerle tanýþtýðým için çok mutluyum.
Sevgili arkadaþlar öncelikle Osman kardeþime çok teþekküe ederim.
Özellikle Ýstanbulda bana gece ve gündüzünü ayýrýp bizi gezdiren dostlugun en güzelini sergileyen Ramazan Tarhan kardeþime gönül dolusu teþekkürler Pierloti ve balýk ekmek bir harikaydý Çok teþekkürler ramazan ve osman kardeþlerim,minnettar kaldým.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Kaçýrdýk yaw
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
www.tarhanharita.net
Fatih Abi ne arýyorsun hayýrdýr?![]()
bireysel emekli, sadece üye...
Zamparalýk yapmýyorduk kesin
benim için kýz bakýyordur![]()