bence bu parkin ismi (GAZILER PARKI OLSUN )parki olsun GAZIANTEP ilinin Nizip ilcesine yakisir
bence bu parkin ismi (GAZILER PARKI OLSUN )parki olsun GAZIANTEP ilinin Nizip ilcesine yakisir
mustafa
ARAMISZHA YOKDENECEK KADAR AZALMIS OLAN DEDELERIMIZI YANI GAZILERIMIZI BIR DAHA GÜLDÜRELIM GAZiLER PARKI OLSUN DERIM
mustafa
Þehitlerimizin isminin yazýldýðý bir anýtta güzel olacaktýr.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Osman' lý parký..........................????? Tüm Osman'lý sevenlere benden de selam olsun. Parklarda deðilkalplerde taþýyoruz.
...
cok güzel söylemiþsin ama yinede ben sayýn belediye baskanimýzýn isminin verilmesinde ýsrarcýyým arkadaslarýmýn önerdikleri cok güzel hepsi þahane isimler hakkýmýza hangisi hayýrlýsa O olsun diyorum.
Konu hacci tarafýndan (09.12.08 Saat 16:32 ) deðiþtirilmiþtir.
Bence kimse yapýlacak olan bu parka þahýslarýn isimlerini düþünmesin. Sebebi ise yýllar önce dönemin belediyesi tarafýndan yaptýrýlan ve ismi Bahriye Üçok olan parkýmýzýn ismi daha sonra göreve gelen belediye yöneticileri tarafýndan Yunus Emre olarak deðiþtirildi. Böyle biþeyin tekrar edilmemesi için yapýlacak olan parkýmýza Nizip' e yakýþacak ve onun kültürünü taþýyacak bir isim verilmeli.
Uykusuzca gidiþlerim yolunu kesen haydut benim
slm bence parkýn ismi zeugma park olmalý çünkü zeugma nizibe ait bide klasik isimlerden farklý olur
GENÇLÝK PARKI OLSUN BENCEÇOK GÜZEL BÝR ÝSÝM NÝZÝPÝN BÖYLE ÞEYLERE ÝHTÝYACI VAR
.
ayla
erdemli insanalarýn buluþacaðý parkýn ismi,erdem park olmasý lazým.
<p dir="ltr" style="MARGIN-RIGHT: 0px" ERDEMLÝ ÝNSANLARIN HUZUR BULDUÐU PARKA, ERDEM PARK DENÝR..
bence kardeþlik parký olsun
.
hak yairlisi
Bu geceki sokak çocuklarý konulu proðramýn konusu bir parkta geçiyordu. Ahmet Beyarka panoya parkýn ismini asmamý söyledi.Parka isim olarak OSMANLI PARKI yazýldý. Her ne hikmetse oyundaki bir parkýn ismiama isim ve telaffuz olarak benim hoþuma gitti........ Ben de, OSMANLI PARKI diyorum.......................OSMANLI PARKI.......Ýsim dediðin birazda heybetli olmalý deðil mi?
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
***OSMANLI PARKI***.
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
<address "Title"
<address http://images.google.com.tr/images?q=tbn:061nODXRzoVMwM:www.tarnaiae.ch/images/zeugma0.jpg[/IMG] ZEUGMA PARKI http://images.google.com.tr/images?q=tbn:061nODXRzoVMwM:www.tarnaiae.ch/images/zeugma0.jpg[/IMG] </address
</address