miksam senýn dogrun nedýr bý acýklarmýsýnn..hastanede butun cýhazlar varr.hastalara cok ýyý bakýlýyo ..hiç bi sorun yokmu dýyorsun..
ewet ben öyle diyorum ama sen doktor a bir teslik yapmýssýn o baþka
Made Ýn NizipLi
sayýn admin eleþtiri yapmamýzý istemýyorsan sýtenýn basýna büyük hafler le yaz eleþtiri içerikli yazýlar fikirler silinir diye..bilelimm...
ben sorumum cevabýmý alamadan sonra geriye birþey kalmýyor ama neyse bak sayemde biraz mesajýn arttý neyse ben bu konuya girmiyom
Made Ýn NizipLi
tedavi olmak ýcýn doktor ve hemsýrelere ýyý mý davranmamýz gerekýyo.orda býzým ýcýn bulunuyolar býzým vergýler ýle maaþ alýyolar..bizim vergýler ýle yapýlmýs bý yerde bulunuyolar..mecburlarr tedavi olmak ýcýn onlara .......... yapmamýz gerekmýyor..görevlerý bu yapmalarý gerekýyor..öyle bý pansuman yapýp hadý g.antep e sevk le doktorluk hemsýrelýk olmuyor..mýksam bi þeyý savunuyosan mantýklý savun..körü körüne savunma ..burada amaç eleþtiri yapýcý anlamda...
Eleþtiri yapýlmalý ama karþýdakini kýrmadan ve yapýcý olmalý. Yaklaþýk 3 sayfa mesajlaþtýnýz ama ortada elle tutulur birþey yok . Bundan sonrasýnda sadece birbirinizin kalbini kýracaksýnýz. Bu nedenle yetkili brimleri arayýp konu hakkýnda detaylý bir açýklamayý bizlerle paylaþmalarýný istedim. Ýsterseniz o açýklamayý bekleyin.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
evet bir yetkiliden gelecek yorum daha saðlýklý olacaktýr. Ama seviyeli tartýþmalarda bilinmeyen bazý þeylerde ortaya çýkmýyor deðil hanii..Tebrikler arkadaþlar.
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
ÇOK GÜZEL BÝR KONUYA DEÐÝNMÝÞSÝN ARKADAÞLAR,YETKÝLÝLERÝNDE BÝR AÇIKLAMASI VARDIR.HERHALDE DOKTOR EKSÝKLÝÐÝNDEN DOLAYI BU TÜR VAKALAR YAÞANDIÐINI TAHMÝN EDÝYORUM.BÜYÜK ÝHTÝMALLEDE YETKÝLÝLER AÇIKLAMA GETÝRECEKTÝR.
ýnsallah çok yakýnda acýklama gelýrde herkes rahat eder yoksa býraz zor
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
UMUDUMUZ O MEHMET KARDEÞÝM ÝNÞALLAH BÝZE BÝR AÇIKLAMA YAPAR VE BU KONUYA EL ATARLAR
AÞIKLARLA BAÞA ÇIKACAK GÜCÜN YOKSA EÐER AÞKA ÖYLEYSE NE DÝYE HAYRET EDÝYORSUN ETME HZ.MEVLANA
emýným ký el atmakla kalmayýp bu konuyu kokten cozecekler
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...