peki cihaz yoksa bu hastaneyi neden büyütüyorlar görüntü olsun diyemi![]()
peki cihaz yoksa bu hastaneyi neden büyütüyorlar görüntü olsun diyemi![]()
kardes Nizipte ne var ne yok istersen gidip beraber bakalým. sana bi soru Nizip devlet hastanesinde bi zehirlenme durumunda mide yýkanýyormu yýkanmýk,mu
Miksam istersen bu konuyu yetkililerle görüþ daha saðlýklý bir cevap hazýrla, gerekirse bende yardýmcý olayým.Ýþte o zaman vatandaþda bilgi edinme hakkýný kullanmýþ ve ikna olmuþ olur. Aksi takdirde iki tarafta ikna olmadan kýsýr bir döngü içerisine girer.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
malesef hastanelerýn hepsi öyle..hemsireler bil hassa sanký lütfedýyolar yaptýklarý bi iðne..kendýlerýný zorla calýstýrýyolar sankii.gecen yýl hastanede yattým gece rahatsýzlandým..serum takýldý serumun takýldýgý ýgne týkanmýs gýtmýyo söyluyorum degýsmedý iðneyii.bende hastaneýn acýl servýsýnde gýttým degýstým ...tutanak yazdýrdým..ertesi gün bas hemsire . hastane müdürü hastana bashekimi hasta haklarý börosu il saglýk müd. savcýlýga kadar sýkayet ettim..sanýrým bý daha böle bý sey yapmaz o hemsýre..![]()
benim merak ettigim sadece bir þey var bu kadara þey söylendi bu söyledikleri seyi cevaplamalarýný istiyorum hastanede neler var neler yok benim öðrenmek istedigim tek þey bu cevap bekliyorum
senin dedigin gibi .....ADMÝN
Lütfen Polemiðe girmeyiniz.
Olumlu gördüðünüz mesajlarý övünüz,
beðenmediklerinize sukut ederek tepki koyunuz.
Made Ýn NizipLi
metmet cankesen bu acil servisi yaptirma nedenini söyle acikliyor. 1976 yýlýnda abim ahmet cankesenin Nizip birecik arasýnda geçirmiþ oldugu trafik kazasýnda Nizip devlet hastanesine kaldýrýlýp. o dönemlerde acil servis olmadýgý için gaziantepe götürülürken yolda kucaðýmda can verdi diyor. bu acil üniteyi onun için yaptýrdýgýný söylüyor kimse antepe sevk edilmesin burda gerekli müdahele ve tedavi yapýlsýn diye yaptýrmýþ.
not: ama sonuc ayni
hastanede ne var ne yok suan bu forma yazan arkadaslar bir yerde toplanýp gidip bakalým... ne var ne yok.
benim sorumun cevabý bu degil yada sen cevap veremicegin için konuyu degiþtiriyrsun sen bilirsin
Made Ýn NizipLi
ya bu tamamen umursamazlýk tan kaynaklanýyo yani cýhaz ve donaným la ilgili bi sey degýl...insan hayatýnýn bi önemi yok orda yeþillik olsun dýye beklýyolar ...ver 100 ytl bak nasýl bakarlar..
miksam hastanede ne var diyorsun gerekli olan tüm cihazlar var. eger sen yok diyosan bu hastane neye yarýyo söylermisin sen kafayý takmýþsýn ne var diye sana bi teklif önce gidip Nizip devlet hastanesini gezelim sonra cýkýp gaziantep devlet hastanesine gidelim. burda yazýsan arkadaslarda gelsin. aradaki farký ozaman yazalým ne dersin
benim sorumun cevabýný veremiceksin galiba tamam ben birþey demiyorum ozaman allah kimseyi hastaneyi düþürmesin
Made Ýn NizipLi
ya beni vayda sinir ettin kardes sen vip bölümündede zit karsýt yazýlar yazmýssýn ya sen kendini farklý göstermek icinmi yapýyorsun sen kimden tarafsiz halktan vatandaþtan mi yoksa hastanelerle anlasmanmý var avukatýmýsýn.
yok bu arkadaþ hiç hasta olup acile düþmemiþ...nasreddin hoca bi gün damdan düþmüþ ..hocam nasýlsýn demiþler ne oldu demiþler..hoca ise bana damdan düþen birini getirin demiþ..