Gurbet de olan bir Nizipli olarak bir nebzede olsa hasret giderdim.Ellerinize saðlýk,çok güzel olmuþ tebrikler
Gurbet de olan bir Nizipli olarak bir nebzede olsa hasret giderdim.Ellerinize saðlýk,çok güzel olmuþ tebrikler
mavi net cafe,geçmiþten günümüze Nizip'imizin tanýtýmý çok güzel olmuþ.resimler ve müzikler birbirini tamamlamýþve tam bir nostaji olmuþ.
ellerinize saðlýk
sizin gibi duyarlý Nizip vatandaþý bulmak zor.BEN NÝZÝPLÝ DEÐÝLÝM AMA YAPTIÐINIZ PROJE BENÝ ÇOK ETKÝLEDÝ.BANA NÝZÝP'Ý TARÝHÝYLE SEVDÝRDÝ. gerçekten de güzel memleketimiz olan NÝZÝP'Ý çok güzel anlatmýþsýnýz. teþekkürler MAVÝ NET CAFE
<HSD
Bende yazýda bir eleþtiri göremedim. Keþke eleþtiri olsaydýda bizlerde yanlýþýmýz varsa düzeltseydik. PÝRATE'ciðim, HSD kardeþimiz zannedersem yabancý, varsa bir sýkýntýsý yada eleþtirisi yazabilir.. Bundan sýkýntý deðil zevk duyarýz. Amacýmýz NÝZÝP'imizi her yönüyle yaþanabilir hale getirmektir. HSD Kardeþimiz þayet bir öðrenciyse YÜKSEK OKUL HAKKINDAKÝ HER TÜRLÜ DÝLEK VE ÞÝKAYETLERÝNÝ HATTA ÝSTEKLERÝNÝ BURADAN YAZSIN KÝ HALKIMIZ VE YETKÝLÝLER BAZI BÝLÝNMEYENLERDEN HABERDAR OLSUNLAR. ÇÜNKÜ BENDE ÇOK YAKINDAN BÝLÝYORUM ÖÐRENCÝLERÝN ÇEKTÝÐÝ SIKINTILARI, VE NE ÞARTLARDA OKUDUKLARINI.
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
mavi net arkadaþým sana da ayrýca teþekkür ederim gerçekten Nizipi çok iyi anlatmýþsýn.bu yaptýðýn Nizipe ve Nizipliye bir hizmettir.
TÞKLER GÜZEL ÇALIÞMA OLMUÞ ELÝNE SAÐLIK
HAYAL DÜNYASI
Bir insan varmýþ.Daima insanca yaþamak için çalýþmýþ.Yaþadýðý dünyayý deðiþtirmek için savaþmýþ.Ve baþarmýþ da.Gerisini siz getirin çünkü böyle bir dünya ve böyle etkili bir insan ne yazýk ki kalmadý...
Keþke mutluluklar,bitmeyen aþklar sadece hikayelerde olmasada gerçek yaþamda olsa sizcede öyle deðil mi?
NERDE TRAK ORDA BIRAK...
FORUMUN EN KARÝZMA ERKEÐÝ BENÝM. ÝTÝRAZI OLAN YAZILI BEYANDA BULUNSUN( TABÝ DÝKKATE ALIRSAM :))
ELLERÝNÝZE SAÐLIK
Memetcim ellerin dert görmesin. Çok güzel olmuþ. Ancak forumda kaybolup gitmesin. Sevgili Admin bunu gözönünde bi yere kor artýk.![]()
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
bir resim sayfalarca söze bedel.. odur ki, eskiyi hatýrlamak belki de Nizip denen þeyin ne olduðunu gösteriyo bize. evet.. Nizip.. topraklarýmýz.. tarihimiz.. yaþam öykümüz..
teþekkürler mehmet.. parmaklarýna saðlýk. Nizip i hatýrlattýðýn, sokaklarýný dolaþýrken bu þehri farketmemizi saðladýðýn için..
bu slayt gösterisi sitemizin bir köþesinde dünden bugune Nizip þeklinde konabilir bence ilgi çekecektir
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Mavi net cafe ,ellerinize saðlýk izlemeye doyamýyoruz.teþekkürler...
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=e9Xnw5ez0wE[/YOUTUBE]
çok güzel mekanýnýz var keþke Nizip teki bütün cafeler böyle olsun bol kazançlar allah utandýrmasýn
SENÝ UNUTMAK ÝÇÝN HERGÜN HATIRLIYORUM...
KÖPEKLER ÝSTEDÝ DÝYE ATLAR ÖLMEZ...