Osman þu lingi okurmusun, ben hala Hz Ýbrahimin Türk olmadýðýný iddia ediyorum.
http://www.enfal.de/ibrahim.htm
Osman þu lingi okurmusun, ben hala Hz Ýbrahimin Türk olmadýðýný iddia ediyorum.
http://www.enfal.de/ibrahim.htm
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Kur'an da adý geçen Hz.Süleyman Kanuni Sultan Süleyman ile karýþtýrýlýr
Kur'an da adý geçen Kraliçe Belkýs Roma dönemindeki Belkýs ile karýþtýrýlýr.
Kur'an da adý geçen Hz.Ýbrahim Kalo Ýbrahim ile karýþtýrýlýr.
Bu üç mesele okuyan ile okumayanýn farkýný ortaya koyan konulardýr..Kalo Ýbrahim Urfa bölgesinde yaþamýþ bilge bir insandýr.Hz.Ýbrahim'den asýrlar sonra yaþamýþtýr.Bilge kiþilði ve insanlara olan sosyal þefkati onu yýllar sonra bile anýlýr hale getirmiþtir.Hz.Ýbrahim'in geniþ gezi çoðrafyasýnda Urfa þehri de yer alýr.Ancak her iki Ýbrahimin benzer hayatlarý ikisini tek peygamber ibrahim olarak anmaya götürmüþtür.Kalo ibrahim'in Arap olmadýðýndan hiç þüphe yoktur.Önce olaya bu pencereden bakmak lazým..
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Ramazan bey kardeþim ibrahim (a.s) ýn amcasý oglu hz.Lut un medyen diyarý dedigimiz Ürdün ,Filistin bölgesinde yaþadýgý Kuraan ve Hadislerle sabit
Yine Hz.Zülkarneny (r.a) peygambermi velimi oldugu tarýþma konusu olan büyük savþçý (bu zatýda Büyük iskenderle karýþtýrýrlar) Hz.Ýskender ile mezepotomyada karþýlaþtýgý sabit
En önemliside Ýbrahim peygamberin (a.s) Hacer annemiz ile Ýsmail (a.s) þimdiki Mekkenin bulundugu yere götürdügü ve býraktýgý sonradan bu yere CÜRHÜMÜ denen Ad kavminden kalan yani YEMEN araplarý olan kabilenin geldigi sabit Hz.Ýsmail (a.s) ARAP OLMADIGI bu kadar vesikayla sabit ve ayrýca islam tarihçilerinin kesin delilleri var ben kopyala yapýþtýr mantýgý ile bunlarý yazmadým 20 senelik bir çalýþma veya okumanýn bilgisi ve birikintisi ile yazdým
Yüzlerce vesika sayarým en önemlisi Mezepotomy Bölgesi ve insanlarýn yaþadýgý muhit sabit
Sevgili dostum Ýbrahim (a.s) yaþadýgý bölgede sabit sen korkma biz urfalý ile peygamberi karýþtýrmayýz týpký
AYRANLI TARHANLA
ÝSANBULLU TARHANI karýþtýrmadýgýmýz gibi.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Saðolsun, Müslüm abinin yüzünden, konu nerelere gitti.Allah iyiliðini versin emi senin.![]()
Benimde beyleeeeee hocam olsa sýnýflarý bile karýþtýrýrým.Hehehe
Yani ne diyorsunuz þimdi Hz.Ýbrahim arap mý Türk mü.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
hoþ ve ilginç olaylar...
eleþtirmek için deðil deðiþtirmek için var olalým...
Senin dilin ne söyliy Fatih abey.Yengem duymasýn haaaaa...
ÝÞTE BU CEVABIN "Acaba?Dogrumu merak ediyor.
konuya uygun bir þey oldumu mustafacýgým.Selamlar
dýþardan okuyuncA komik gözüküyor ama ne yazýk ki içimize iþlemiþ artýk![]()
iyi dostu olanýn, aynaya gereksinimi yoktur...