konuyu acan Arman beyden özür diliyorum evet konuyu dagýtmýsým umarým hos görür.. Arman beyin sorusunuda cevaplamýstým evet haklýsýn daha fazla daýlmasýn konu![]()
konuyu acan Arman beyden özür diliyorum evet konuyu dagýtmýsým umarým hos görür.. Arman beyin sorusunuda cevaplamýstým evet haklýsýn daha fazla daýlmasýn konu![]()
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
nasil olsa dagildi simdi bhen soruyorum sana HERSEYE LAZIM? BIR HAKKIN VAR GIDIP UYUYCAM SEN BU SORUYLA SABAHA KADAR KIVRAN))simdiden iyi geceler
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
baska kýsýmda sor ya þimsi sabah Arman bey gelip naapmýssýnýz konumu diyecek valla sinirli birimidir bu arada??
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
külekler nniye böyle cekingen ve de cok düsünürkü,bisey olmaz hadii) soruyu düsünmen icin zaman kazanma uyanik külek.<<<<<<HERSEYE LAZIM NEDIR BU <<<<
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
herseye lazýmmý soru bu nasýl soru ya cok genel olmus biçok sey herseye lazým... bak bence konu çok daðýldý kýzacaklar gibime geliyo bu sorunun cevabý sevgi deyim sevgide genel biþi sonucta anne sevgisi baba sevgisi es dost vs.. bu arada arman bey ben masumum
vazgectim sevgiden para diyorum
Konu secretgarden tarafýndan (02.01.09 Saat 03:18 ) deðiþtirilmiþtir.
Yok yok bu konu dagýlcak.)sevgýyede parayada lazým aklýna ne gelýyorsa onada lazýmm:napsakký konuyu dagýtmamak ýcýn nerde yazzakký .? Arman kardes özür:canýmýz sýkýldý konuyu darmadagýn ettýk
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
bu arada yeni sorular sorcaksan genclerle muhabbetde benim actýðým beynin sag ve sol lobu baslýktan devam edlim gercekten ayýp olcak konu ciddi ciddi daðýldý yani adam kýzsa yeri biþide diyemeyiz bu arada Arman bey sizin sorunuzu ilk sayfada cevapladým heralde dogrudur(konuyu geri eski haline getirme cabalarý içindeyim bu arada sonuc 11111:1=101009...)
adamlar basta toplam 30 ar lýra verýyorlar bu dogru sonra cýrak cebýne 2 lýra atýyor oluyor 28 lýra gerý 3 kýsý býrer lýra tekrar alýyor para 28 lýradan kalýyor 25 lýra yaný ortada kayýp olan býr para yok sadece kelýmeyý yanlýs kullanýmdan veya býlerek yapýlan býr kelýme oyunu var...
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
evet doðru cevap 101 nasýl yapýldýðýna gelince 1111/11 dediðimizde onbirde on bir birkere var 1 saðtarafa yazýyoruz birkere on bir onbir sol tarafa yazýyoruz onbirden onbiri çýkarýrsak 0 kalýr sonra soldaki 1 aþaðý indiriyoruz 1de 11 olmaz bir 0 sýfýr saða yazýyoruz sonra soldaki 1 de aþaðý indiriyoruz 11 de 11 birkere var 1 de saða yazýyoruz sol taraf 101 oldu sonra 1 kere 11 onbir 11 onuda sola yazarýz 11 den 11 çýkar 0 yani doðru cevap 101 ilginize teþekkürler
secretgarden kardeþ hiç sinirli deðilim çok sakinimdir genelikle hiç kýzmadým![]()
sen cevap vermedýn ama beným ilk yazdýgým seye ben farklý bý sey buldum yaný ilk basta adam 25 lira oldugunu anladýgýnda 3 KÝÞÝ EÞÝT para vermiyor onun için bir ytl burada kalýyor yani ilk baþta verilen para;
8+8+9=25 sonradan gelen para 3 lira 25+3=28 oluyor 2 lirada çocugun cebinde 28+2=30 lira yani ortada kayýp olan bir para yok![]()
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
hayýr en basta esit veriliyor 10 10 10 adam 25 lira oldugunu farkedince 5 lirayý gönderiyo çýrakta birer lira veriyo böyle olunca 9 lira vermiþ oluyolar 27 lira yapýyo 2 lirada kendinde 29 yapýyo ya nizipli mehmet benim kafam karýstý su an![]()
9 ar lira vermýs olmuyorlar ki orada toplamý 30 lira radyo 25 lira burada herhangi bir eþitlik yok farzetki 3 e böldun dengesiz çýkar 2 si 8 birisi dokuz lira vermýs oluyor 25 lira oldugunda 3 lira geldiðinde 28 lira oluyor 2 lirada çocukta eder 30 lira.
ilginçsin ha cevabýný bilmediðin soruyu soruyon![]()
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...