cehalet insaný çirkinleþtirir. suskunlugum asaletimdendir .
her söze cevabým var ama bir söze bakarým sözmü
diye birde söyleyene bakarým adammý diyehttp://www.nizip.com/signaturepics/sigpic2750_5.gif
Taziye evlerine þehitlerimizinde isimlerinin verilmesi düþünülmelidir.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Yasayan Bilir En Güzel Misralarla Dökmüsün Kardes Ama Onlari Anlatmaya Ne Misralar Yeter Nede Sözler Allahim Rahmet Ve Merhameti Üzerinde Olsun. Emegine Ve Yüregine Saglik.
Bir Nizipli Olarak Tesekkür Ederim En Derin Saygilarimla.
Nizipli okumuþ Kiþilerinde isimleri de verilebilir.
Mesala akademisyenlerimizin ismi.
Prof Dr. Ugur ÇEVIKBAS
Prof.Dr.H.Zerrin ÖZKÖSE
Prof.Muhittin Þimþek
Prof.Dr.Akgün AYDENÝZ
Prof. Dr. Ali Çetin Sarýoðlu
Prof.Dr.Halil BÝLGEL
Prof. Dr.Necdet YASAR
Prof.Dr.Nusret ÇAM
Prof.Dr.Cahit TANYOL
Prof.Dr. Güngör AKPEK
Prof.Dr. Cahit Tanyol
Yrd.Doç.Dr.Yaþar BÜYÜKOÐLU
Yrd.Doç.Dr. Ali KAYGISIZ
Yrd. Doç. Dr. ÇETIN KÖRÜKÇÜ
Yrd.Doç.Dr.ÖZLEM ERDOÐRUL
Konu Gökhan Dokuyucu tarafýndan (05.01.09 Saat 23:29 ) deðiþtirilmiþtir.
nizip icin ne yapmislar o önemli.akademisyen olmalari ve okumalari deðil
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
bu taziye evi isimleri konusunda baskan ne dedi acaba orhan abi .konu unutulmasinda
negatif yada pozitif bir cevap bekliyoruz
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Nizip için çok þey yapan hocalarýmýz var bu isimlerin içinde.
Hem onlarýn Neler yaptýðýný sorgulamak yerine onlarý tebrik etmek gerek.
Nizip'in reklamýný her yerde yapýyorlar.
bir akademisyen olmak o kadar basit bir olay deðil.
þimdi tek tek ne yaptýklarýný yazmak bence abes kaçar.
Bu kiþilerin Nizip'e faydasý olmuþtur hala olmaya da devam etmektedir.
Ýnþallah Nizipteki tüm gençlerimiz gelecekte o hocalarýmýzý örnek alýrlar.
Onlarýn içinde Nizip için çok þey yapmýþ insanlar var, mesela dayým olan Prof Dr Uður Çevikbaþ, Meslek Yüksek Okulu açýlmasýnda, Nizipe ilk kütüphanenin getirilmesinde, Nizipin ilk gazetesinin çýkarýlmasýnda ki bu gazeteyi pek kimse hatýrlamýyor Yeþil Nizip Gazetesi olarak çýkmýþ þu an elimizde hiç bir baskýsý yok, þu andada Nizip'e üniversite açýlmasý için tüm gücüyle çalýþmaktadýr. Daha baþka þeylerde var onlarý hazýrladýðý kendi cd sinde hep beraber göreceðiz.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
konu daðýlmýþ gibi toparlayalým isterseniz sakallý kardeþime teþekür ederim böyle bir konu hazýrlamak kaç kiþinin aklýna geldi acaba ellerin e saðlýk açýlýmýný yapmýþ olduðun kiþilerin çoðunu tanýyorum ben hatta erdalýn öldüðünü duyduðumda çok kötü olmuþtum çocukluðumdan beri tanýrým bizim evin yanýndan ayrýlmazdý hepsine allah rahmet eylesin tekrara teþekür ediyorum sakallý bence daha burada böyle anlatýlacak bir çok kiþi vardýr sana zahmet birde þuanda hayatta olan nizipe çokça faydasý olmuþ kiþileride konu edinirsen sevinirim
altay kardes tessekürler öncelikle.yasayan kisileride konu ettim bir konumda ama ilgilenen olmayinca hasir alti oldu.bos konulara yapilan yorumlari görünce insanin yazasida gelmiyor acikcasi
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
ben teþekür ederim sayýn sakalli kardeþim yýlmamak lazým sen kiþiye has deðil belirli bir toplum için yazýyosun ve hazýrlýyorsun konuyu illaki aradan çatlak sesler çýkacak tabi bunlarda takýlmamasý gereken muhalefet sesleri olur öyle þeyler tekrar tebrikler yeni ve güzel palaþýmlar hazýrlayabilmen dileðiyle saygýlar
sagolasin yine altay kardesim.o zaman nizip te pazar keyfi isimli konuma bir göz at ozaman.
siyaset yapmiyorumki muhalefet olsun altay kardesim.bu isimler sagcisi solcusuyla sevilen isimlerdi.
abit hocayla olan bir animi anlatayim siirimde nicin filozof dedigimi anlarsin
bir gün biz 7 8 yasindayiz.cocuk akli abit hocayi kizdirdik.rahmetlik cok iri yariydi.bizi kovaladi .2 arkadasi yakaladi.biz ilerden seyrediyoruz.deli olarak biliyoruz ya .dedimki icimden gitti cocuklar ,öldürcek bu adam onlari
cocuklari ellerinden tuttu evinizi gösterin bakiym dedi.baba sefkatiyle onlarla yürüyerek evlerine kadar gitti.kapilarina geldi
yerden büyük taslar aldi.kapilara son sürat carpti.pencereye cocuklarin annesi cikti.noluyor diye
abit hoca dedi ki bu cocuklarin sucu yok suc sizde .
ve bütün kapilari taslayarak sokaktan cikip gitti
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
ve yine bugun kardesi mustafa kökoglundan ögrendim.
nizipsporun cok sevilen bir futbolcusu vardi KURUBES MÜSLÜM oda gecinmis.Allah rahmet eylesin
belki ismle bilmeyenler sekliyle hatirlasin sarisin uzun boylu kivircik sacli bir insandi cok sakaciydi.hal meydaninda onu tanimayan yoktu.nizip tede nizip sporun $aa$ali günlerinde yildiz futbolcuydu
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....