kardeþim cok güzel olmuþ ellerine saglýk
Emek verilen her çalýþma güzel olur kardeþ
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
Mehmet Abicim Sana Tesekkürü Borc Bilirimmm Bu GüzeL Tanýtýmý Yaptýgýn icin Ellerinden Öperimmm... HAyýrlýsý ile Nizip'e Geldiqimde Senden Tanýsmak isterim.. ALmanya Augsburg/Bayern'den Metin Yilmaz... Tanýtýmý Ailem ile ßirlikte Ýzledik Hepimizin Burnunda Tütüyor Güzel Memleketim..Annem Gözyaslarina Hakim Olamadi Ýnan Abi Gercekten Süper Bir Tanitim Yapmissin.. Tekrar Tekrar Sana Tesekkür Ederim..
Konu Blueman tarafýndan (02.05.07 Saat 19:17 ) deðiþtirilmiþtir.
slm abi çok güzel olmuþ eline saðlýk yeni slaytlarýný bekli yoruz
.-..-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.
Ya çok Güzel OLmuþ ÝzleYÝp birdaha Ýzliyom lütfen bana bu slaytý gonderir misiniz msn adresin {lakot_ali@hotmail.com
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.-.-.-.-.
.-..-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-..-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.-.-.-.-..-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.-.-.-.-.
Ya çok Güzel OLmuþ ÝzleYÝp birdaha Ýzliyom lütfen bana bu slaytý gonderir misiniz msn adresin {lakot_ali@hotmail.com
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.-.-.-.-..-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.-.-.-.-..-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.-.-.-.-..-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.-.-.-.-.
ÖZELLÝKLE MEHMET KARDEÞÝME BÝZE NOSTALJÝ NÝZÝP DUYGUSUNU HATIRLATTIÐI ÝÇÝN TEÞEKKÜR EDER BAÞARILARININ DEVAMINI DÝLERÝM. DAHA YENÝ YENÝ NÝZÝP TANITIMI HAKINDA ÇALIÞMALAR YAPMASI RÝCA EDER,SAYGILAR SUNARIM.
yAWW dai eliye saglikda ben þu resimleri çekip üstünede isim yazan adamlara sesleniyomm kardeþim Nizip i gösteriyonuz kendi isminizin reklaminin yapiyorsunuz sag olun babayize rahmet çektiseniz acii ricam resimler isimlerini koymazsalar biz resimleri kullaniriz hiç olmazsa
çok guzel olmus abý elýne saglýk
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Kardeþ ben þair deðilim sadece bu tür þeylere ve kültürel etkinliklere sempatim var
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
gerçekden çok güzel bir olay.zaten mavi net ismi artýk tüm Nizip'in tanýdýðý bir mekan.böyle faaliyetlerde bulunmalarýda takdir edilmesi gereken bir olay.ben þahsen cafeyi çok begeniyorum.ortam,davranýþ ve müþteriyle sürekli bir dialog içinde olmalarý çok güzel birþey.bu slayt bir artý daha kazandýrmýþ mavi net'e.ama bunlarýn devamýný bekliyoruz.eline ve emeðine saðlýk.
g.sar?kaya
TEÞEKKÜRLER ..MAVÝ NET CAFE..
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
gercekten çok güzel Nizip doðumluyum ama oralarý hiç görmedim çok merak ediyorum kýsmet olursa bir gün gelmeyi eþimle çok istiyorum
GÜZEL NÝZÝP'ÝMÝZÝN GÜZEL ÝNSANI... ELLERÝNE SAÐLIK. ÇOK GÜZEL BÝ ESER OLUÞTURMUÞSUN. NÝZÝP'LÝ DEÐÝLÝM. ÝKÝ YILDIR DA NÝZÝP'TEYÝM. ÝKÝ YILDIR GÖRMÜÞ OLDUÐUM NÝZÝP GÜZELLÝÐÝNÝ ÖYLE BÝ YORUMLAMIÞSIN KÝ, BÝ DAHA GÖRESÝM GELDÝ... TABÝ GÝRÝÞ SÜPER... BENÝM DÝÐER MEMLEKETÝM DE NÝZÝP ARTIK SÝZÝN SAYENÝZDE.. MAVÝ NET CAFE'YE VE MEHMET BEY'E TEÞEKKÜRLER... VE DÝYORUMKÝ: ''GEZ DÜNYAYI, GÖR NÝZÝP'Ý''