Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Beyrut Pasajýnda Saatçi Mesut Usta vardý.
Ben onun yanýnda çýraklýk yapardým. 80 li yýllarda.
Tam karþýmýzda bir elbise satan maðaza vardý.
Maðzalara önlerine elbise teþhiri için bayan mankenler konurdu.
Birgün 6-7 yaþlarýnda bir çocuk
mankene yaklaþtý.
Eteðini kaldýrdý alttan yukarý baktý.
Biz gülmekten ölüyoruz.
Tüm Pasaj ogün güldü.
Müslüm Ammi sen böyle bir þey yapmadýn deðil mi?
Hani bir þey var yok.
Kimseyi ilgilendirmezde.
Bakmadan nasýl anladýn orayý þey edemedim ben.
![]()
Osman Demir Istanbul
ami CHP ile AKP arasýnda gidip geliyor
yine Mazlum ile zalim arasýnda gidip geliyor
Ýþte bu geliþ gidiþlerde solculuk sosyal demokratlýk agýr basýyor aslýnda yüreginn sesinini dinlese bütün insanlar dinlese þöyle der ve derler
Vatan veya milliyetçilik bir partinin malý olmadýðý gibi din dinayette hacýnýn hocaný veya bir partinin malý degil
Bunun esas sahipleri benim gibi insalar o halde ben DENÝZ GEZMÝÞE ne kadar acýyorsam MENDERESEDE o kadar acýmam lazým demesi lazým
amma malesef deniz gezmiþe gelince halk kahramaný menderese gelince geri kafalý
Böyle ölçü olmaz ikiside bizim insanýmýzda vatanlarýný milletlerini seviyorlardý amma yöntemleri farklýydý halbuki biri demokratik sistem içinde mücadele etti digeri anarþi içinde hak huýkuk vermeye gelince demokrasi içinde seçimle mücadele edene kýzýyor ve zýrnýk kadar oy verilmiyor ve hakký vermiyorlar anarþi içinde mücadele edene sonsuz hak hukuk
VALA BU ADELETÝ KURT YAPMAZ KUZULARA ÞAH OLSA
Selamlar keltoþ ammi
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Prof. Nevzat TARHAN'I ayakta alkýþlýyorum...Baþörtüsüne siyasi simge diyenleride Allah'ýn c.c yüce adaletine havale ediyorum.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Fatih merak etme AKP CHP arasýnda gidip gelmiyorum, doðrularýn yanýnda olmaya çalýþýyorum, Deniz Gezmiþ'le, Menderes'i kýyaslamana da inanamýyorum.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
he ya Koskoca Baþbakanla
Banka soyguncusunu ayný durumda göstermiþ...
Ne kadar yazýk.
Osman Demir Istanbul
[QUOTE=felsefefe;255002]he ya Koskoca Baþbakanla
Banka soyguncusunu ayný durumda göstermiþ...
Ne kadar yazýk
![]()
Deniz gezmiþin hayatýndan bir kaç kesit.
20 Aralýk 1969'da yakalanan Gezmiþ, kendisiyle birlikte tutuklanan Cihan Alptekin'le birlikte 18 Eylül 1970'e kadar tutuklu kaldý. Bundan sonra öðrenci eylemlerinden uzaklaþarak, mücadelesini deðiþik alanlarda sürdürdü.
Sinan Cemgil ve Hüseyin Ýnan'la birlikte THKO'yu kurdu.
11 Ocak 1971'de THKO adýna Ankara Ýþ Bankasý Emek Þubesi'nin soygununu gerçekleþtirenler arasýnda yeraldý.
Osman Demir Istanbul
Borusan CEO'su türbanlý sunucu tartýþmasýna nokta koydu
Borusan Holding Üst Yöneticisi Agah Uður: -"Hangi dil, din, ýrk, inanç, giyim ve yaþam tarzýnda olursa olsun tüm vatandaþlarýmýzdan içtenlikle özür dileriz"
-"Bunun bir yol kazasý olduðunu düþünüyorum. Bunun bir daha olmamasý için gerekli tedbirleri alýp yolumuza devam edeceðiz.
Yeni bir yýl kazasý olmamasý için ne yapmak gerekiyorsa onu yapacaðýz" -"Bu mesleki bir hatadýr. Bu hatasý nedeniyle kendisi (Marka Müdürü), iþ akdini feshetmemize gerek kalmadan istifa etmiþtir"
-"Bu süreçte 1'i Adana'da ikisi de Ýstanbul Ýstinye'de olmak üzere 3 kesin BMV sipariþi iptal oldu"
Milliyet Gazetesinden Alýntýdýr.
Gördüðünüz gibi kendini bilmez bir þahsýn kiþisel olayý olduðu ortaya çýkmýþ, hepinize hayýrlý olsun ben BMW kullanmaya devam edeceðim.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Ben BMW'ye binmem arkadaþ,Mercedes'e binerim.![]()