Bu resim ne peki BÜYÜK BÝR ÝBRET DEGÝLMÝ hehehe.Selamlar
Bu resim ne peki BÜYÜK BÝR ÝBRET DEGÝLMÝ hehehe.Selamlar
Konu fsoyarik tarafýndan (29.04.09 Saat 09:54 ) deðiþtirilmiþtir.
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Orhan Kardeþim gerçekten de örnek alýnacak bir insansýn, yaþlanmaktan asla korkma, dünyada geçen ömrümüz aslýnda çok kýsa, günler su gibi geçiyor.
Bana ilk amca diyen kýzý hiç unutmuyorum, günlerce aynaya bakmýþtým ben gerçekten amcamý oldum diye, ama insan alýþýyor, þimdide müslüm emmi diyorlar artýk aldýrmýyorum, dede diyen bile var, nizip'e gelince hepsinin diline biber süreceðim.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
zaman nasil geciyor kücükken büyüsek diyoruz büyünce keske kücük kalsaydik diyoruz iste hayat budur..ama masallah orhan abi daha 25li yaslari gösteriyorsun::))
allah uzun hayirli saglikli seneler göstersin..
Orhan Çelik önümüzdeki seçimlerde belediye baþkaný olacak onunla iyi geçinin.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Her yaþýn ayrý bir güzelliði var orhaným, takma kafana þapkadan baþka biþey...
Orhan! Giden yaþlarýn pek fazla bir önemi kalmadý artýk;Giden gitmiþtir diyorum.
Önemli olan, bundan sonraki yaþlar. En önemli yaþlarda zaten bizimki, yani orta yaþlar sýnýfý;
Kýymetini bilmek lazým.
Son olarak söyleyeceklerim; Rabbim bizleri yaþýný en doðru ve güzel þekilde yaþamayý,yaþayan kullardan etsin.
Abiciðim gerçekten yaþýn ilerledikçe dahada yakýþýklý oluyorsun bu bir gerçekkk çok ciddiyim þaka felan deðil
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
zamanýn bizden aldýgý kadar verdigi þeylerlede ilgilenmek lazým. yani madalyonun birde diðer tarafýna bakýp kendimizi bu þekilde motive etmeliyiz.
orhan abi sanki her geçen yýl biraz daha genþleþmiþ vallahi![]()
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
yýllar seni eskitmemiþ abi allah iç güzellikte nasip etsin...
orhan abi herzaman doðaldýr müslüm abi zaten belediye baþkaný görünümünde ihtiyacý yok görüþüme göre
gençleþmiþ diyen arkadaþlara tavsiyem birgün karþýlaþýrlarsa orhan abinin saclarýna yakýndan baksýnlar bir sürü beyaz var
ama özellikle 2002 öncesi ve sonrasý çok farklý sanki, siyaset eyii yaþlandýrmýþ
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...