alýntý:
"quote" mustafa_027 demiþki:

yasýn hazýr sýzý bulmusken bý soruda ben soram ben atv sýketýný aradým ýlcede kanal 1 yayýnlarýnýn olmadýgýný ve radyolarýný dýnleyemdýgýmýz dýle getirdým.beni vericilerden sorumlu mudurle gorusturduler ýsmý su an ýtýbarýyle hatýrlayamacam ozur. bana dedýklerý aynen þu .biz Nizip,e yayýn vermek ýcýn geldýk 6 adet verici kuracaktýk bunalrýn ýcersýnde atv kanal1 ve atv sirketýne ait olan 4 tane radyo yayýnýný vereceklerýný ve siiznle bizzet gorustuklerýný gelen arakdaslarýn sizinle gorustuklerýný ýfade ettýler. ve sýzýn buna musade etmedeýgýnýz dýle getýrdýler. pardon burada sýz kendýnýzmý karar verýyorsusnuz yayýnlara yoksa bi ust,unuzmu karar verýyor eger sýz vwerýyorsanýz ne hakkýnýz var bu yayýnlarý engellemeye ustunuz karar verýyorsa maksat bu ilce tarafsýz hýzmet etmekmii yoksa bý takým seylerden mahrum etmekmý onu anlayamýyorumm bence bu iþte býraz kasýt var gibi geliyor ýnsallah bu kanýmda yanýlýyrumdur. ayrýca atv sýrketýyle kac ekz gorustunuz?sayýn beledýye baskanýmýz h.fevzi akdogan beye yetýsemedýkelrýný dýle getirdýler ve vericilerini tekrar alýap donduklerýný soyledýler beným dýyecejkelrým bundan ýbaret. tsk ederýmmm.. Mustafa bey size söylenenler doru ama eksik olarak söylenmiþ kaç kez görüþtüm konusunu hemen cevaplayayým 2 kez görüþtüm ve bu görüþmeler bizat oldu yani telefonla deðil birinci görüþmem iþ teklifi idi sanýrým 2003 yýlýnda oldu tam hatýrlamýyorum tarihi þuan ikinci görüþmem sizin bahsetiðiniþ konuyla ilgili evet geldiler bakýn burada sizler olayýn içinde olmadýðýnýzdan dolayý detayl bilgi sahibi olmadýðýnýzda beni ve belediyeyi suçlamayýn suçlamayýn hemen bize getirilen vericiler 1kw lýk 6.adetidi mustafa bey bunlarla atv. kanal.1 ve ateveye ayit olan 4 adet radyo yayýný verilecekti þimdi birkez þunu bilmenizi istiyorum bizim mevcut binamýz ve buradaki elektirik týrafomuzun kapasitesini bileceksiniz bu bahsetiðimiz vericiler ortalama aylýk 100-150 YTL elektirik sarfiyeti olur bunu altýyla çarpýn ve buradaki týrafo zaten bunu kaldýrmaz benim týrafonun fiyatý konusunda tam bilgim yok ama tahmini olarak yirimi milyar cývarýnda tam bilmiyorum týrafonun fiyatýn bu tahmini bir rakamdýr biz dediki tamam koyalým ama siz buraya bir konteyir ve bir kule dikin elektirik giderine katkýda bulunun ve týrafoyu güçlendirelim bu hali ile zaten sizde bizde kulanamayýz hazýr yayýnlarýmýz etkilenecek þirket bunu kabul etmedi sayýn baþkanýmýzla görüþmediklerin sormuþsunuz bu konuda ben onlara yardýmcý oldum sayýn baþkaným zaten ben yönlendirdi bu konuda kendisi þehir dýþýnda ve günlerden pazardý bizat ben kendim ardým baþkanýmla görüþtürdüm ve durumu izah etim yani sizin anlayacaðýnýz þirket bu masraflarý belediyenin karþlamasýný istedi bizde kabul etmedik milyar dolarlarla þirket kurup sonrada paranýzýn üzerine para katacaksýnýz ve bu masrafý senin ve benim yatýrdýðým su paralarýnýda bunlara harcamak bence olmaz sizi rencide edecek bir cümle kulandým ise özür dilerim sanýrým sorunuzu yanýtlamýþ bulunuyorum tþk......................

Edited by - Yasin Özel on 27.11.2006 14:24