o kýrmýzý gýda boyasýmý????
o kýrmýzý gýda boyasýmý????
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
pardon yazýyý yeni okudum önce resimlere bakmýstým![]()
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
arkadaþlar gýda boyasýn kansorejen madde oldugunu biliyormusunuz?aslýnda her ne kadar da gýda boyasý dense de yine de için de kansorejen madde barýndýrýyor.þahsým yaþ pasta ustasýyým imalatta bizde kullanýyoruz ama saðlýkcýlar pek hoþnut olmuyorlar.boya yerine aroma veya jöle kullanýlmasýný tavsiye ediliyor
Vay Gökhan kardeþim vay... Þimdi o Cumartesi gecelerine gelme isteðim bir kat daha arttý. Uzun Çarþý'da dükkanýmýz varken abim nasip dediðimiz o çekiliþten yapýp satardý. Yanýnda da cicili bicili yapýp satardý. Bazý tabaklarýn altýna küçük paralar da koyardý ki daha fazla satýlsýn. Þimdi görebildim de konuyu alýp geçmiþe götürdü gerçekten. Kýsmet olursa en yakýn zamanda Cumartesi gecelerinden birine katýlmak istiyorum. Hem sizleri yakýndan tanýmak hem de... Anlaþýlmýþtýr sanýrým![]()
''Cennet Cennet Dedikleri Bir Kaç Köþkle Bir Kaç Huri Ýsteyene Ver Onlarý Bana Seni Gerek Seni"
gýda boyasýnýn çok zararlý oldugu bi gercek ama kullanýlýyo iþte napalým...
mahsuni konuyla alakasýz ama çok mrk ettim o resimdeki kim acaba sen deðilsin heralde??
O resimdeki Dr. Martin Luther King...
''Cennet Cennet Dedikleri Bir Kaç Köþkle Bir Kaç Huri Ýsteyene Ver Onlarý Bana Seni Gerek Seni"
gýda boyasýyla eskiden limonata yapýlýrdý bizde içerdikçocukluðum boyunca onu gerçek limonla yapýldýðýný sanýrdým ne zaman ki ticari zekam devreye girdi yok dedim limonla olsa bundan para kazanýlmaz
Yaþlý beyaz saçlý beyaz sakallý bir amca limonata satardý ona sordum bir gün emmi bunu nasýl yapýyorsun diye.
-oðlum iþte limonla yapim
--yok emmi limonla olsa sen batarsýn
-olm limon alim bir tene atim içine oliy
-- o nasýl oliy ki
- olm meslek sýrrý de get yeri iþine
iþte o gün anladým ki bu iþte bir iþ var![]()
Adam içine gýda boyasý atýp bize yuttuyormuþ.
paylasiminiz icin tesekkürler .annenizin ellerine saglik ..
en cok sevdigim yaz yiyecegidir bicibici yazlari mersine ilk gittgimde yedigim seydir .
bende de kirmizi gida boyasi var yapsma bu mevsimde güzel olmazkiii?
neyse artik yaza yapariz.burda cok yaz görmüyoruz ama yapar yeriz bizde![]()
artik bende bir anneyim:)