boykot ha![]()
boykot ha![]()
Çok güzel bir çalýþma,annenizinde sizinde ellerinize saglýk.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
anacýðýnýn ellerine,kollarýna saðlýk,senin de verdiðin bilgiler için ve resimler için emeðine saðlýk.
yalnýz nar ekþisi ile nar pekmezi yapýmlarý bildiðim kadarý ile ayný deðil,farklý bir iþlem var sanýyorum.
(((((((((((((((((((((((((((((((
Konu gold_gold tarafýndan (29.10.08 Saat 07:16 ) deðiþtirilmiþtir.
gokan avurdum birbirne yapýþtý yutkuna yutkuna.
Sizlere afiyet olsun.
baksencadde27 ben seni çaðýrdým sen gelmedin siteyi takip edecektin sitemizin güncel bir site olduðunu unutmuþ olmalýsýn
her dakika bir toplantý olabilir
Senin bana bir çay borcun var unutma![]()
eywallah kardeþ baþtacýsýn ne zaman dersen ama bir hafta yokum þehir dýþýna çýkýyorum gelince görþ. cezamýzý çekeriz...![]()
Okurken aðzým sulandý yav. Yanlýz konuyu okurken iki þey muallakta kaldý 1. nar ekþisiyle nar pekmezi ayný þeymi, 2.nar ekþisi yapýlýrken içine eksra bir þey daha katýlýyormu lütfen bilenler cevap yazsýn.
eskiden hemen hemen her ev kýþlý zad zahresini kendi hazýrlardý þimdi hep hazýr alýyoruz hep kimyasal hep saðlýksýz.
Leyla Leyla!!! diyen dille,vuslata eremezsin Mevla demedikçe!
Orti anneni boþuna yormuþsun. Ayýkladýðýn taneleri þeker çuvalýna koyup balaðýný çemreyip ayaklaman gerekiyordu.Eðer midesi kaldýrmayacak biri varsa uzun çarþýdan naylon çizme alýp da ayný iþi yapabilirdin. Biz evde üzüm depelerken çizme kullanýyoruz... Güzel bir paylaþým...
bireysel emekli, sadece üye...
ortim aslýnda bu annemin elle sýktý aþama ikinci aþamaben fotosunu atmýþtým ama admin kaldýrmýþ
annemde þeker çuvalýna koyup o dediðin çizmelerden giyip ezmiþti sonrada çuvalýn içinde kalanlarý eller sýkma iþlemine geçti. eðer fotolara dikkat edersen ezilmiþ zaten ilk aþamada![]()
ellerine saðlýk gökhancýðým doðal ilaç yapýlýþýný görtülemiþsin
M.Bozkurt