alýntý:
"quote" (bu arda belediyenin yapacaðý Kültür kompleksinden haberiniz var deðil mi?)
cengizkrbck demiþki:
ne yok kardeþim pardon metalim?
Ýþte bundan haberim yok cengizim :-))
alýntý:
"quote" (bu arda belediyenin yapacaðý Kültür kompleksinden haberiniz var deðil mi?)
cengizkrbck demiþki:
ne yok kardeþim pardon metalim?
Ýþte bundan haberim yok cengizim :-))
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
hýýýýýýý o zaman tamam...
ama ben sana söylim belediye bayaðý kapsamlý bir Kültür kompleksi yapacakmýþ. Toprak mahsulleri daha da þehir dýþýna taþýnýp adliye sarayý falanda yapýlacakmýþþþþþþþþþþþ...
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
DAHA NE TARTIÞILIYOR YAZILIYOR FARKINDA DEÐÝLÝM OSMANLI PARKI ÝÞTE BÝTTÝ VATANA MÝLLETE HAYIRLI OLSUN
Ben bu isim konusunda biraz daha derin düþünülmesi gerektiðine inanýyorum Orhan beyinde bahsettiði gibi uzun yýllar konuþulacak bir hizmet ve çalýþma , katýlýmcýlar deðiþik ve çeþitli isimler öneriyolar ben þöyle bir yorum getirsem, öcelikle isim verilirken inþa edilen yerin nerede olduðu ve ne amaçla yapýldýðýný belirten isimleri seçmek daha uygun olacaðý kanaatindeyim. Çünki bu park bu görünümüyle deðil vereceði hizmetlerle anýlacaktýr.Benim yorumum NÝZÝP KÜLTÜR PARK VE SOSYAL TESÝSLERÝ eeeee yer az deðil bir kaç sosyal tesis de eklemek lazým..
S A Zeugma kultur parki almasi bence iyi