latifkaradag kardesim. ataturk mahallesi icin önumuzdeki hafta calisma basliyacak diya yazmissin.buna cok sevin dim.cunku orda insanlar aci cekiyor.ha birde ben atatur mahallesinde yasamiyorum.ben isvicrede yasiyorum.saygilar.ve-selam
latifkaradag kardesim. ataturk mahallesi icin önumuzdeki hafta calisma basliyacak diya yazmissin.buna cok sevin dim.cunku orda insanlar aci cekiyor.ha birde ben atatur mahallesinde yasamiyorum.ben isvicrede yasiyorum.saygilar.ve-selam
aslýnda ben bu parka komþuyum............................EMEK PARKI.......................................................... çünkü deðerli belediye baþkanýmýz Nizip''te çok emeði var.100 yýl sonra bile bizden sonrakiler sizin Nizip''e verdiðiniz emeðe sahip çýksýnlar diye.
mazlum öztürk
http://www.resimload.com/140927/jaeMZ2c.JPG[/img]
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Kýsa zamanda 2000 civarýnda okuyucu bulan ve 200 civarýnda yorum
alan bu önemli konudaki proje hýzlý bir þekilde tamamlanmak üzeredir.
Ýsin noktasýndaki belirsizlik acaba çözülebildi mi?Veya zaten var olan
ismi açýklandý mý?.Bu külliyenin Nizip'e önemli kazanýmlar verecegi
kesindir.Nizip dýþýnda olan okuyucularýmýza bu tür geliþmeleri sunmak
bizim de ilke edindigimiz prensipler arasýnda yer almaktadýr.Bu vesile
ile belirlenen bir isim sözkonusu ise yetkili arkadaþlarýmýzdan bunu
açýklamalarýný veya birkaç isim üzerinde çalýþma yapýlmaktaysa bunu
anket olarak ta halkýmýzýn hizmetine sunabilecegimizi buradan duyurmak
isteriz..
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
ARKADAÞLAR ÖNERDÝÐÝNÝZ ÝSÝMLERÝN HEPSÝ ÇOK GÜZEL BUNLARIN ÝÇÝNDEN EN ÇOK TELEFFUZ EDÝLEN 10 VEYA 5 ÝSÝMÝ BELÝRLESEK VE OYLASAK NASIL OLUR.
MURAT KISA.
benim diyecegim isim degil bence zeugma olucaktýr.çünkü buradaki insanlarýn büyük çogunlugu zeygma demiþ.benden bi öneri acaba havuzlarýn içine zeugmanýn çingene kýzý motifi yapýlsa nasýl olur???sevgiler saygýlar.
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Konu ile ilgili en iyi cevabý Orhan abimiz verecektir.Aslýnda ben biliyorumbenim teklif ettiðim isimolmuþturda neyse... tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-smile[/IMG]
Bide orhan abimizden acaba parkýn ne zaman faaliyete geçeceðini öðrenirsek sevinirim
Krokiden bakarsak çok hoþ bir yapýt olduðu görülüyor
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
OSMANLI PARKI DENIYOR AMA BEN ZEUGMA PARKI OLMASINI DAHA COK ISTERIM CUNKU ZEUGMANIN YOLU USTUNDE..................
KALPiM ZEUGMA PARKI DiYOR.
AKLIM OSMANLI PARKI DiYOR...................
daha öncede bu isimden bahsedilmiþti. bencede en güzel isim "zeugma kültür parký" olacaktýr.
Daha güzel yarinlar için elele verelim
ZEUGMA KÜLTÜR PARKI proje için en anlamlý ve en uygun isimdir bence,
ama kesin bir karar verilmediyse teklif edilen isimlerin içinden çoðunlukta olanlar arasýnda oylama yapýlabilir
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Bencede bu isim konusu burda bir anket ile sonuçlanýp verilirse ilerde bir isim kargaþasýna neden olmaz. Belediye yetkilileri ne düþünüyor acaba.
BENCE BU PARKIN ÝSMÝ NÝZÝP E YAKIÞAN BÝR ÝSÝM OLMALI
'YEÞÝL NÝZÝP PARKI ' ÝSMÝNÝ ALAMALI DERÝM.BU HÝZMETLERÝNDEN DOLAYI BELEDÝYE BAÞKANIMIZA TEÞEKKÜR EDERÝM..
Nizipin yeþilliði mi kaldý kardeþ. o kadar yeþilde deðil. yinede düþünülmez deðil tabiki. bence anket þart.
parka kimseyi gýdýklamayacak, milli birlik ve beraberliði arttýracak ayný zamanda nizib in tanýtýmýna katký saðlayacak bir isim verilmeli. parkýn meþhur olacaðýný düþünürsek, adý bu açýdan gerçekten önemli. bence parkýn adýnda "zeugma" adý geçmeli ve belkýs a giden yol bu bölgeden geçirilmeli.
Bu park öle veya böyle bir isimle anýlacaak. Peki baþka parklarda yapýlacak mý Nizip'e. Sadece stad çevresi ve okan parkýndan mý ibaret olacak. Þimdi bana diðer parklardan bahsedilecek ama onlar çok küçük. Örneðin Altýnbaþ lisesi civarýna hala evler yapýlmadan büyük bir park düþünülemez mi. Ya da mezarlýk bölgesine. belediye yetkilileri bu konuda bizi aydýnlatabilir mi acaba. Teþekkürler.