Haberg kardeþim bu ne perhiz bu ne turþu. Foruma girip parkýn adý þu olsun bu olsun diyorsun sonra kalkmýþ yok orasý spor alaný olsun diyorsun. Niyetini anlamadým. Hele bir proje bitsin sonra tenkit et.Bu kadar keskin býcak olma.
Haberg kardeþim bu ne perhiz bu ne turþu. Foruma girip parkýn adý þu olsun bu olsun diyorsun sonra kalkmýþ yok orasý spor alaný olsun diyorsun. Niyetini anlamadým. Hele bir proje bitsin sonra tenkit et.Bu kadar keskin býcak olma.
<h3 OSMANLI PARKI DÝYOR VE SAYGILAR DÝLÝYORUM</h3
tüm ilgililere teþekür ederim .bence H f akdoðan kendi ismini versin derim ama yok olmaz diyosanýz yeþil hediye parký benceeeee (ne mutlu Nizipliyim diyene)
Tabi böyle bir konudavatandaþlarýn fikirlerinin alýnmasý çok hoþ bir olay... Stadyum yanýnda yapýlan park Nizip için bir ilk ve isminide yaþayan halkýn vermesi çok doðru bir karardýr. Bu konuda yetkililere teþekkür ediyorum. Halký ilgilendiren konularýn halka çözüme kavuþmasý gerekmektedir. Bende aklýmdan geçen ismi yazayým. Þimdiden hayýrlý uðurlu olsun.
Zeugma Kültür Parký
.
"quote" coskun demiþki:
Forumu iyi takip etsen sevirim bu konuda neler neler yazmýþým.... Asýl olan sensin keskin býçak....
<p><strong><em><u>NE MUTLU TÜRKÜM DÝYEBÝLENE</u></em></strong></p>
"quote" bekirsen demiþki:
Tabi böyle bir konudavatandaþlarýn fikirlerinin alýnmasý çok hoþ bir olay... Stadyum yanýnda yapýlan park Nizip için bir ilk ve isminide yaþayan halkýn vermesi çok doðru bir karardýr. Bu konuda yetkililere teþekkür ediyorum. Halký ilgilendiren konularýn halka çözüme kavuþmasý gerekmektedir. Bende aklýmdan geçen ismi yazayým. Þimdiden hayýrlý uðurlu olsun.
Zeugma Kültür Parký
.
Koskoca stadyumu görmüþssün ama karþýsýndaki koskoca parký görmemiþssin iyi gidip bakarsan parkýn yanýna park yapýlacaðýný iyi anlarsýn..... Benki bu durumu 1200 km öteden kýnýyorum... Sen burnunun ucunu görmüyosun... Demiþssin Nizip için ilk stadyumun yanýnda park yapýlýyor...Sana sadece isim verme gibi bir hak tanýmýþlar o da olsa olsa sus payýdýr..... ORaya yapýlacak park hiçbir iþe yaramaz.... Neden sormamýþlar sana "Kardeþ buraya ne yapsak iyi olur bea" diye....
Edited by - haberg on 06/06/2006 16:34:09
sükût .
"quote" coskun demiþki:
sükût .
Sana hiç biþi dememe raðmen bana laf atmýþsýn... Sana olmadýk þeyleri yazým "Sükut" demiþsin.. Bu ne perhiz bu ne lahana turþusu... Tabii ki senin deyiþinle....![]()
YA KARDESIM ORANIN KARSISINDA ZATEN BIR PARK VAR.NEDIR BU IKINCI PARK YANI.INSANLARIN GÖZUNUMU BOYUYURSUNUZ SAYIN GÖREVLI VE YETKILILERRR,. ORASI NE GUZEL BIR SPOR ALANIYDI.GENCLER KAHVEYE TAKILACAKLARINA,BASI BOS GEZECEKLERINE NE GUZEL ORDA BASKETBOL VE FUTBOL OYNUYORLARDI.NIZIPIN ICI ZATEN PARKLA DOLU.BUNU YA HER KIM BASA GELIYORSA PARKLARLA KAFAYI BOZUYORLAR.KULTUREL BIR GELISME DIYE BISI YOKYA. KUSURA BAKMAYIN AMA TEK DIYECEGIM SEY (((((((((( UHHH PARK`I))))))))))) OLSUN.
HABERG arkadasima katiliyorum.ne geregi var ya.aslinda o spor alanini tamirden gecirselerdi ne güzel olurdu.basket bol polalarini yenileselerdi.basketbol alanini güzel bir beton yapsalardi.kalledireklerini yenileselerdi.tel örgulerini tamir etselerdi.voleybol alanlari yapsalardi o alana nekadarda güzel olurdu.ya o parka yapilacak harcamalara yazik.
atatur mahallesinde alt yapi denen bisi yok .mahalle sakinleri kendi actiklari kuyulara pisliklerini yapiyorlar.kisin o kuyular tasiyor ve mahalle insan pisligiyle doluyor.insanlarin sorunlarini birakmissiniz gözle görulecek bir seylermi yapmaya calisiyorsunuz.kim bu belediye iyidir diyorsa o kiside AK partilidir.BEN siyaset yapmiyorum.tek istedigin insanlarin yararlarina olacak calismalar yapilsin.PARK iyi bisidir ama o alanda gerekli bisi degil. O ALANIN TEKRAR SPOR ALANINA DÖNUSMESINI ISTIYORUMMMMMM.
ben AK partili olmayan ve bu belediyenin iyi çalýþtýgý kanýsýnda olan birisiyim.bir önceki dönemde belediye ekibinin çalýþma adýna hiç bir þeyini görmedim. lütfen ikisini birbirine karýþtýrmayýn ve iftiralardan uzak durun.
ayrýca atatürk mah. ile ilgili eleþtirinize yetkililerden bir cevab bekliyorum.vess-elam
DEMHAT kardesim iftira attigim yok.sence bir parkin yanina park yapmak dogrumudur.ve su guzel Nizip imizin icinde kac tane halka acik spor alani var peki.bir tane vardi onuda park yapiyorlar.ataturk mahallesi icinde hic bir calisma göremedim.saygilarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Yazmayacaaam dedim dayanamýyorum abiiii...!!!!!!!!!!!! Bu parka karþý çýkýpta tekrar geri eski haline getirilsin ve tadilat yapýlsýn diyen arkadaþlar...!!! Düþünerek mi yazýyorsunuz yoksa üstünkörü bir mantýkla mý??? Hayýrlara vesile olmasý dileði ile geriye dönüþü olmayan bir yola girilmiþ, gerekli þirketlerle ihaleler yapýlarak anlaþmalar imzalanmýþ, parkýn inþaatý bitmiþ, ödemeler yapýlmýþ ve þimdi siz geri eski haline mi getirin diyorsunuz. Pes doðrusu.
Bunun yerine arkadaþlarýmýz þöyle dese; Nizip Belediyesinden gençlerimize spor tesisleri yapýlmasý hususunda yardýmlar bekliyoruz, Sayýn Belediye Baþkanýmýzýn bu konuda yardýmcý olarak Nizipli gençlerimizin kalplerini fethetmesini istiyoruz deseler daha yapýcý olmazlar mý.
Kusura bakmayýn arkadaþlar ama siz biraz piþmiþ aþa su katýyorsunuz gibi geldi bana.
Dualar...!!!
...
Parkýn ismi konusunda iseeeeeee..........;
Osmanlý Parký veya [u]Osmanlý Parký</u yadaaaaaaaaa OsmanlýParkýolsun..
Hatta Osmanlý Parký olursa daha iyi olur..
Düþündüm de Osmanlý Parký en uygun gibi geldi
Yok vazgeçtim abi Osmanlý Parký olsun hepsinden daha güzel..
Tamam tamam öncekileri boþverin son kararým......:
[u]OSMANLI PARKIIIIIIIIIIIII</u
...