bu parka verilecek en güzel isim M.NEZÝR GÜL ismi olacaktýr.M.NEZÝR GÜL PARKI .
bu parka verilecek en güzel isim M.NEZÝR GÜL ismi olacaktýr.M.NEZÝR GÜL PARKI .
"quote"
coskun demiþki:
"quote" yusuf demiþki:
''''attari ali'''' meselesi ise daha ziyade vukfuyetinizin noksanligindan olup baskaca bir belediye gorevlisinin buna benzer bir isim verme eylemiyle ilintilidir....
þu ilintiyi bir açýklasan orhan bey'in de vukufiyeti olurdu.
"hafizayi beser nusyan ile maluldur" tabii aceleyle de yazinca isim vermeyle "ne yapilmali" olayini karistirmisiz, ozur dileriz...
orhan celik beyefendi, olay asli "coskun" hemsehrimin belirttigi gibidir "vakiftir" arz ederim....
<table class="mwpThemeSmallBlock" style="BORDER-COLLAPSE: collapse" cellspacing="0" cellpadding="0" width="95%" align="center" border="1"
<tbody
<tr
<td valign="top" nowrap="nowrap" bgcolor="#e7e7ea" cali</td
<td valign="top" bgcolor="#e7e7ea" Sevgili Yusuf abi Nizip dilince konusursan ne demek istedigini anlarým ama senýn yazýlarýn bana biraz garip geliyor ben bu kelimeleri ilk kez senden duyuyorum dersem inan sasýrmayinede nezeketinizden dolayý zatialilerini baglar, inceliginize tekrar sukranlarimi arzederim</td
</tr
</tbody
</table
"turk dili zayif degildir, ne "lastik gibi suner" ne de kafa karistirir, esseklik etmek serbest ama essek demek suctur yani.".... turkcenin zenginligi fakir agizlarda yozlasmaktadir, kelime hazinesini konustugu kadariyla mahdud sayanlar, savlariyla dumurlari arasinda lastik gibi sunmektedirler vesselam...
teklifimi yineleyeyim de konudan uzaklasmamis "yazilalim"!...: "NIZIP ZEUGMA veya OSMANLI"
yine anlamadým desem Ne dersin Yusuf BEY? Ha Birde ''essegin kim oldugunu biliyorum ama Ben Kimseye esek demedim''....yinede nezeketinizden dolayý zatialilerini baglar,inceliginize tekrar sukranlarimi arzederim...
SabredeLim MevLam NeyLer, NeyLerse MevLam Güzel EyLer...
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
yazýk!!!!!!!
öncelikle teþekkür ederim
yeþil Nizip . veya çanakkale parký diyebiliriz
Sporrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr........... Unutmayýn Sporcu'dan kötü adam çýkmaz.... Ama park çocuklarýn barýnaðý haline gelir ve durum her geçen gün kötüye gider.... Zaten orada bir park var... Yapmayýn etmeyin eylemeyim.... elinizi vicdanýnýza koyun...... Orada olan spor sahalarý onlarca yýl sahipsiz kaldý... Gençler direklerini kendi elleriyle monte etti... kendi elleriyle kallelerini kaynak etti..... Nizipli gençlere ne yapmaya çalýþýyorsunuz...... Park olan alana ve bir Allah'ýn kulunun dahi uðramadýðý parkýn yanýna bir kocaman daha park yapmaya çalýþýyorsunuz.... Nizipte ne kadar sporcu genç var... Ne cevherler var... Onlarý keþfetmek yerine burada oturmuþ parka isim vermeye çalýþýyorsunuz..... Spor alaný yapsanýz... etrafýna portatif tribünler koysanýz vatandaþlarda gelip sporcularý izlese fenamý olur..... Eðerki diyorsanýz "halý sahacýlarýn çeperine çomak sokarýz" diyerek onlarý savunmaya çalýyorsanýz bir þey demek istemem..... Nizipte ne basketbolcular var.... Hiç birinizin bundan haberi bile yok... Diyorsunuz park yapýlsýn... Sizlerki akþama kadar bilgisayarýn baþýnda chat yapan insanlarsýnýz.... Sizlerin parka gidipte oturacaðýnýzdan emin deðilim.... Nizipin merkezinde bulunan kocaman parka bile gelip giden yok....... Spor alaný yapýn ve etrafýný yeþillendirin.... Banklar koyun bu gibi çalýþmalar yapýn ama park yapmayýn..... Bir yere isim vermek isteyen o kadar çok kiþisinizki üzülmeyin spor alanýna da isim verebilirsiniz..... Öncelikli yatýrým gençlere yapýlsýn..... Bunu o kadar içten istiyorumki.... Çünkü ben o köstebek yuvasýna dönmüþ olan eski alanda çok spor yaptým.... Ne çilelerle basketbol oynardýk.... Yetkililer nasýlki verilen isimleri dikkate alýyorsa, benim bu düþüncelerimide dikkate alýrsa sevinirim...... Yapýlacak alan hakkýnda hala bir açýklama bile yapýlmadý... Projesi bile yok.....
<p><strong><em><u>NE MUTLU TÜRKÜM DÝYEBÝLENE</u></em></strong></p>
Askerli þubesi yanýnda, 6000 metrekarelik alaný belediye bünyesine kazandýrmýþ olup,oraya türübünlü bir futbol sahasý,basketbol sahasý ve voleybol sahasý yapacaðýz. Ayrýca soyunma odalarý ve wc leri de olacak.Bu yaz ayýnda inþaallah baþlýyoruz.
Ýstek ve taleplerinizi medeni bir þekilde istemek yerine,hakaretvari birüsluba hiç gerek yok. ''çet yapmaktan parka gidecek vaktiniz olmaz '' diyorsunuz,istek ve taleplerinize cevap vermemiz,size göre çet anlayýþý oluyorsa,söyleyecek sözüm yok.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Ben bunu 4. yazýþým... Ýstek ve taleplere o kadar hýzlý cevaplar veriyorsunuzki ne zamanki sert bir konuþma olsa o zaman hesaba alýyorsunuz..... Söylediðimde hala ýsrar ediyorum... O alan spor alanýydý spor alaný olarak kalmak zorunda..... Bilindiði üzere orasý þehrin merkezi...
Düþünün Petek Evler''den gençler sizin söylediðiniz alana spor yapmaya gidiyorlar ve oradaki gençler alanýn kendi mahallelerinde olduðundan dolayý sert bir tavýr göstereceklerdir... Oraya park yapýlsýn benim dediðim alanada spor alaný yapýlsýn.... Belediyenin görevi yapýp çizmek deðildir, geleceði de görerek ona göre hsaplar yapmaktýr.... Buyrun bide buradan yakýn...
Sizce bir parkýn yanýna park yapmak daha mý mantýklý, yoksa parký olmayan bir alana park yapmak daha mý mantýklý... Sizin spor alaný yapýlmasý planladýðýný belirttiðiniz mahallede bir tane bile park yok... Oraya park yapýnda oradaki fakir kesimde sebeplensin.... Ýllaki zenginlerin dibine park yaparak onlara rant kazandýrmanýn bir anlamý yok... Lütfen kentin rantýný kente býrakýn..... Askerlik þubesinin yanýna park yapýn... Orasý da deðer kazansýn... Saygýlar... Yanlýþým varsa affola...
Edited by - haberg on 04/06/2006 13:47:13
"quote" haberg demiþki:
... Sizin spor alaný yapýlmasý planladýðýný belirttiðiniz mahallede bir tane bile park yok... Oraya park yapýnda oradaki fakir kesimde sebeplensin....
O dediðiniz çevredeki parklarý sayýyorum:
1-Menderes parký
2-Fýrat parký
3-Esenkent parký
4-Müslüm avkan parký
5-Akevler çamlýðý (ýþýklandýrmasý ve bank çalýþmasý bitti,çevre düzenlemesi bu yaz yapýlacak)
Eðer size göre az ise bir tane daha yaparýz.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
"Eminim siz o parklarda hatta park dediðiniz alanlarda çimlerinde oturabilir, tertemiz havasýný koklayabilirsiniz"
Tamamen hayal............
Ona bakarsanýz park yapmayý planladýðýnýz alandada onlarca park var......
dipdipe parklar...... Yokmu!
YEÞÝL NÝZÝP E BAKTIGIMIZ ZAMAN CAMÝÝLERE,OKULLARA,PARKLARA SÝYASÝ VE ÝÞADAMLARIN ÝSÝMLERÝ GÖZ ÖNÜNR GELÝYOR .BUNLARI ARTIK DEGÝÞTÝRÝP DAHA ÇOK BÝLÝM VEDE SANATA ÖNEM VERMÝÞ KÝÞÝLERÝMÝZ VAR KEN NEDEN BUNLARI GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURMUYORUZ MESALA TARIK VERDÝGÝ KÝÞÝ AKADEMÝSYEN ANLAMDA ÇOK ÖNMELÝ BÝR KÝÞÝ VEDE MEMLEKETÝMÝZÝN ÝNSANI OLMASI ONUR VERÝCÝ BÝR DAVRANIÞ OLUR."NECDET YAÞAR"BANA GÖRE DE ÇOK GÜZEL BÝR ÝSÝM OLARAK DÜÞÜNÜYORUM....
abicim NÝZÝP imzin kültürel geliþimi çin çok büyük rol oynayacak bu parkýn ismi bence 'OSMANLI KÜLTÜR PARKI ' olmalý
n
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
<h1 evet yýne tekrarlýyorum bence [u] "Title" [u]KARDEÞLÝK PARKI </u </u olmalýdýr.</h1