<h2 NÝZÝPPARK- OSMANLI PARKI- HACI FEVZÝ AKDOÐAN PARKI- YEÞÝL PARK-
YEÞÝL NÝZÝP PARKI
AKPARK- KÜLTÜR PARK- YEÞÝL PARK-
ayyýldýzpark- SEVGÝ PARKI - GENÇLÝK PARK
</h2
<h2 NÝZÝPPARK- OSMANLI PARKI- HACI FEVZÝ AKDOÐAN PARKI- YEÞÝL PARK-
YEÞÝL NÝZÝP PARKI
AKPARK- KÜLTÜR PARK- YEÞÝL PARK-
ayyýldýzpark- SEVGÝ PARKI - GENÇLÝK PARK
</h2
yahu, attarali icin de teklif etmistik, kaale alan olmadi!...
yurt, vatan savunmasinda kahramanlik! gostermis, bir avuc cetesi ile koskaca fransiz mufrezelerini "palamut patlatarak' dize getirmis unlu, sanli gazimiz, hele de ulusalciligin kabardigi su ortamda, "HABES BOLER' e vefamizi gostermenin tam yeri ve zamani degil mi?...
"HABES BOLER" parki olsun, koskaca Nizipi kurtaran kahramanimizin bildigim kadariyla bir sokaga verilmis adi bile yok ( yaniliyor olabilirim )..
boylelikle hem kendimizi affetirir vefa borcumuzu oderiz hem de zatisahanelerini 'onore' etmis oluruz yahut 'serefyap' oluruz...
ote yandan, 'Nizip zeugma parki' ya da ahmet aksoyun da teklifi 'osmanli' iyi olur...
Attar Ali meydaný o isimle özdeþleþmiþ olduðundan,Attar Ali meydaný olarak deðiþiklik yapýlmadý.. Sizin söylediðiniz her þey yapýlacak diye bir kaide yok sanýrým. Burada fikirler alýnýr,tartýþýlýr beðenilir beðenilmez ayrý þey. Ama buraya verilecek isim kesinlikle bu forumdan çýkacaktýr.Bu konuda sayýn baþkaným bana söz verdi.Ben günlük olarak bu kýsmýn çýktýsýný alýp arþivliyorum.Yani diyeceðim kesinlikle ciddiye alýnýyor. SAYGILAR....
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Ayrýca Yusuf kardeþim þunu da belirteyim; <HABEÞ EFENDÝ CADDESÝ> var ve bizim dönemde bu isim verildi. Duyarlýlýðýnýz sevindirici ama önce araþtýrsanýz daha iyi olur..
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Orhan kardeþim Yusuf bilmeden yazmýþ, sende biliyorsun ki arkadaþýmýz yurt dýþýnda ve ilçemizdeki geliþmelerden pek haberdar olmuyor. Hem attar ali meydanýna ne isim verilsin diye konu açýlmadý attar ali meydanýna ne yapýlsýn dendi. Hem düþünebiliyormusun Attar Ali Meydaný'nýn isminin deðiþmesini kesinlikle olacak birþey deðil. Nizip'in adýnýn deðiþmesi gibi olur.
Parka verilecek isim hususunda inþallah Ýlçe meclisimizden forumda önerilen isimlerden biri çýkacaktýr. Ben yine tekrar ediyorum Firdevs Bahçesi Parký veya Osmanlý Parký.
sevgili orhancelik bey hemsehrim, teveccuh gostererek zatima cevap lutfetmeniz son derece mesrur etti...
ve bu ala duygular icre belirtmeliyimki yanlis bir tasavvur soz konusu....
adi gecen zatin ( habes boler )sizin doneminizde ''onore edildigi malumatindan yoksun olarak tedbiren ''yaniliyor olabilirim'' ayraci ile bildigim kadariyla tumcesini belirtmistim, ayrica yanlis anlatimi duzeltmek isterimki, duyarliligim dusundugunuzun ziddinadir....
aslolan teklifim ise "Nizip zeugma ya da osmanlý''dir...
''attari ali'' meselesi ise daha ziyade vukfuyetinizin noksanligindan olup baskaca bir belediye gorevlisinin buna benzer bir isim verme eylemiyle ilintilidir....
son olarak sunu da ifade etmek isterimki: digerlerini bilmem ancak benim yazi ve sozlerimi dikkate alip almamaniz ( cumle cun de gecerlidir ) zatialilerini baglar, inceliginize tekrar sukranlarimi arzederim...
<h1 OSMANLI PARKI---
NÝZÝBE YAKIÞIR </h1
ÞU ÝSÝMLERÝ BÝR LÝSTELESEK
GELEN TEKLÝFLER LÝSTE OLSA
OY ÇOKLUÐUNA GÖRE SIRAYA DÝZÝLSE
DAHA SONRADA
HER BÝR ÜYE KULLANICI 1 DEFA OY KULLANARAK
OYLAMA YAPIULIR ÝSE ADÝL OLUR
BEN ISRAR EDÝYORUM
DÜRÜMCÜ EMMÝ PARKI
VEYA
MEHMET CANKESEN PARKI OLSUN
DAHA NÝCE CADDELERE-OKULLARA-PARKLARA VERÝLMESÝ DÝLEÐÝYLE
SUAT SABUNCU
.
suat sabuncu
EVET UZAKLARDAN KATILIYORUM.TÜM ÝSÝMLERÝ OKUDUM AMA EN GÜZELÝ BAZI ARKADAÞLARINDA ISRARINA CANI GÖNÜLDEN KATILIYORUM EVET ÝLLA "background-color: rgb(153, 204, 0);" OSMANLI "background-color: rgb(255, 255, 255);" PARK OLSUN. OSMANLILAR SEVDALILARINA SELAMLAR OLSUN. "background-color: rgb(255, 0, 0);" "color: rgb(0, 255, 0);"
"Title"
<div align="center"
<address OSMANLI PARKI</address
</div
"quote" yusuf demiþki:
''''attari ali'''' meselesi ise daha ziyade vukfuyetinizin noksanligindan olup baskaca bir belediye gorevlisinin buna benzer bir isim verme eylemiyle ilintilidir....
þu ilintiyi bir açýklasan orhan bey'in de vukufiyeti olurdu.
Sevgili Yusuf abi Nizip dilince konusursan ne demek istedigini anlarým ama senýn yazýlarýn bana biraz garip geliyor ben bu kelimeleri ilk kez senden duyuyorum dersem inan sasýrmayinede nezeketinizden dolayý zatialilerini baglar, inceliginize tekrar sukranlarimi arzederim.
SabredeLim MevLam NeyLer, NeyLerse MevLam Güzel EyLer...
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Parkýn adý Atatürk Kültür Parký olsun ve Nizip'in kültürünün yaþadýðý bir alan haline getirilsin... Heykeller, tarihi anlatan özetler fln filan........ Ama ben hala ýsrarlýyým park çok yanlýþ olur. Spor alanýnda ýsrar ediyorum....
<p><strong><em><u>NE MUTLU TÜRKÜM DÝYEBÝLENE</u></em></strong></p>
Bana göre park ýn ismi NECDET YAÞAR olmasý çok uygun.Necdet YAÞAR kim diyeceksiniz?Necdet YAÞAR NÝZÝP LÝ vede dünyanýn en büyük tanbur ustalarýn dan biridir,vede akademisyendir...