Düþünüyorumda bu parktan baþlayýp Zeugma antik kentinde sonlanacak kýsa bir maraton ne güzel olurdu.
Düþünüyorumda bu parktan baþlayýp Zeugma antik kentinde sonlanacak kýsa bir maraton ne güzel olurdu.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
''Kanuni sultan süleyman parký''isminde ýsrar ediyom...
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Bence en güzeli Haci Fevzi Akdogan Parký Olsun Çünkü Orayý o Parký Yapan Belediye BaþKaný Hacý Fevzi akdogandýr Bence Cok güzel Olur Hem sayýn Belediye Baþkanýmýzýn Hiç Bir Yere Ýsminin Verirmemeside Beni Cok Üzüyor Nizip in Üzerinde Cok Hakký Var Bizlerin Üzerinde Cok Hakký Var Kýsacasý
HACI FEVZÝ AKDOGANPARKI OLURSA DAHA GÜZEL OLUR
Allaha Emanet Olun...
Hacci kardes bence cok dogru soylemiþ bende Hacý Fevzi Akdogan olmasýnda israr ediyorum hakký cok allah ondan ve yardýmcýlarýndan razý olsun
SabredeLim MevLam NeyLer NeyLerse MevLam Güzel EyLer...
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Attaralinin son halini çok merak ediyorum oturma banklarý yerleþtiril mi?
etrafý çevrildimi?, yeþillendirildi mi?Nizipte olmamak çok kötü hi. bir þeyden haberin olmuyor
Edited by - gokhandokuyucu on 12/05/2006 00:03:48
Bir baþkanýn kendi adýný vermesi kadar enaniyet olamaz... Tamam iyi bir baþkanýmýz var.. Ama herif daha hayatta ve yaþýyor.. Kanuni Sultan Süleyman dedemiz dururken , yaþayanlarýn ismi olurmu...? Dimi yani...?
Hacci kardeþ o dediðinuygun olmaz. Zaten Baþkanýn buna razý olacaðýnýda tahmin etmiyorum..
Ben þahsým olarak þu kanaatteyim. ''BÝR MEMLEKETTE, YADA BÝR YÖREDE HERHANGÝ BÝR MEKANA,CADDEYE YADA SOKAÐA ÖLMÜÞLERÝN DEÐÝL DE DÝRÝLERÝN ÝSMÝ VERÝLÝYORSA BÝLKÝ O YÖREDE KAYIRMACILIK VE DÜZENSÝZLÝK BAÞLAMIÞTIR.'' Yapýlan iþlerdeALLAH' ýn rýzasý gözetilmemiþtir. ALLAH rýzasý olmayan iþin de sonunu artýk sen düþün.
Yetkililerden ricamýz; bir yerlere isim verilirken bu hususu gözardý etmesinler. Bu kendileri içinde hayýrlýdýr Ýnþaallah...Tekrar söylüyorum, bu sadece bir teklif ve kendi kanaatim,kimse altýnda birþey aramasýn.
Ben þuan için bir isim düþünmedim, inþaallah en kýsa zamanda belirtirim...... Þu ana kadar zeugma kültür park en uygunu.
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
Derviþ abim senle ayný kanaatteyim...
Teþekkürler huzeyfe, ayný açýdan düþündüðün için.
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
"Firdevs Bahçesi" ismini teklif ediyorum..
ARKADAÞLAR! DAHA ÖNCEKÝ YAPILAN PARKLARDA, ÝSÝM VERÝLEN CADDELERDE, SEÇÝMLERDEN SONRA YÖNETÝME GELEN YENÝ PARTÝLER PARK VE CADDELERÝN ÝSÝMLERÝNÝ DEÐÝÞTÝRMÝÞTÝ, (son seçimlerle bu konuyu iliþkiledirmeyin, çünkü ilçe dýþýnda olduðumuz için deðiþiklik olup olmadýðýný bilmiyorum)BUNLAR MALUMUNUZ, TEKRAR DEÐÝÞTÝRÝLMEYECEÐÝNE GARANTÝ EDEBÝLÝYORMUYUZ.
ANCAK NÝZÝP''E MAL OLMUÞ VE DÜNYA KÜLTÜR MÝRASI SAYILAN ZEUGMA GÝBÝ BÝRFAKTÖR VARKEN NEDEN BAÞKA ÝSÝMLERBULMAYA ÇALIÞIYORUZ, ZEUGMA KÜLTÜR PARK BENCE UYGUN.TABÝKÝ BU BENÝM FÝKRÝM,SEVGÝ VE SAYGILAR.
Edited by - f.deliaslan on 12/05/2006 09:38:57
evet kimsenin deðiþtirmeye
cesaret ve kýyamayacaðý bir isim olmalý
siyasete
dine
gýyabete
kýskançlýða
husumete
yol açmayacak bir isim bulun
suat sabuncu
AMA YÝNEDE ISRAR EDÝYORUM
BÝR KUÇUK PARKYETMEZ
BÖYLE BUYUK HAYIR SAHIBI ÝNSANLARA
O KUÇUK PARKTAN KALDIRIP
BU KADAR BUYUK VE GUZELE PARKA ONUN ADINI VERELÝM
DÜRÜMCÜ EMMÝVEYAMEHMET CANKESENSEVGÝLERÝMLE
SUAT SABUNCU
suat sabuncu
bence nizibe büyük hizmet lerde bulunan sayýn hacý fezi akdogan ýn ismi verilmeli
dost lugagiden kek yöm
ARBEY
ARTIK PARKLARA, OKULLARA VEYA SOKAKLARA , YAPIMINI ÜSTLENEN ÞAHSIN ÝSMÝNÝN VERÝLMESÝNÝ ÞAHSIM OLARAK ÝSTEMÝYORUM. HAYIRSEVER OLARAK GÖRÜNEN BÝRÇOK KÝÞÝ MAALESEF REKLAM AMAÇLI YAPMAKTA VE YÝNE MAALESEFKÝ YASAL OLARAK VERGÝ KAÇIRMAKTADIR. VE ÝYÝ BÝLÝYORUM KÝ NÝZÝP'ÝMÝZDE BÝRÇOK OKULUN YAPIMINI ÜSTLENEN SÖZDE HAYIRSEVERLER, YANINDA ÇALIÞTIRDIÐI KÝÞÝLEREASGARÝ ÜCRET DAHÝ VERMEZKEN, SÝGORTA VE CAN GÜVENLÝÐÝNÝ ARTI SENDÝKAL HAKLARINI TANIMAZKEN KALKIP HALKIN GÖZÜNÜ BOYAMAYA KALKMASINLAR.VE YÝNE BÖYLE BÝR HAYIRSEVER ÝSMÝ BENDE SAKLI HEMÞEHRÝMÝZ YANINDA ÇALIÞTIRDIÐI ÝÞÇÝSÝNESAÐLIK GÝDERÝÝÇÝNVERDÝÐÝ300YTL'LÝK PARAYI EÞÝT TAKSÝTLERE BÖLEREK ÝÞÇÝSÝNDEN GERÝ ALMA GÖRGÜSÜZLÜÐÜNÜ GÖSTERMÝÞTÝR. AMA OKUL YAPTIRARAK HAYIRSEVER OLUYORLAR, HALKI UYUTMAYA ÇALIÞIYORLAR. BUNDAN DOLAYI PARKLARA, OKULLARA VS. YERLERE ÞAHIS ÝSMÝ VERÝLMESÝNE KARÞIYIM. HAYIR YAPACAKLARSA GÝZLÝ YAPSINLAR. BÖYLESÝ DAHA MAKBUL DEÐÝL MÝ? BUNU YAPSINLAR DA O ZAMAN ONLARA GERÇEK HAYIRSEVERLER DÝYELÝM. GELELÝM NÝZÝP'E YAPILACAK PARKA VERÝLECEK ÝSÝME... BEN ADANALIYIM VE 4 YILDIR NÝZÝP'TE ÖÐRETMENLÝK YAPMAKTAYIM. NÝZÝP'ÝN EKMEÐÝNÝ YEDÝM SUYUNU ÝÇTÝM. AMA ELÝMDEN GELDÝÐÝNCE DE KARÞILIÐINI VERMEYE ÇALIÞTIM. BURADAN CESARETLE BU PARKIN ÝSMÝNÝN '' NÝZÝP KÜLTÜR PARKI'' OLMASINI ÝSTÝYORUM... HERKESE SAYGILARIMI SUNARKEN BEN HERKESÝ NÝZÝP'ÝMÝZ ÝÇÝN DUYARLI OLMAYA VE DAHA ÇOK ÇALIÞMAYA DAVET EDÝYORUM....
SAYGILARIMLA....
HALÝL YILMAZ