Allah Kazadan Beladan esirgesin Çabucak Gidin ve dönün abi. Bizlerdende seLam söyleyin...
Allah Kazadan Beladan esirgesin Çabucak Gidin ve dönün abi. Bizlerdende seLam söyleyin...
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
bugün patronuma çok ýsrar etmeme raðmen malesef izin alamadým, yoksa bende gelmeyi düþünüyodum...![]()
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
ve bu akþam hep beraberiz resimleri pazartesi günü inþ. yüklüyeceðiz...diðer dostlarýmýzla bu aný paylaþýcaz...
Ya bende gelicem ama yeri tam olarak çýkartamýyorum bulamam diye düþünüyorum
Baðcýlarda trafiðe kapalý olan caddeye girersen dürümcü antep sofrasý diye kime sosan gösterirler.
Mal kaybeden, bir þey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok þey kaybetmiþtir.
Fakat cesaretini kaybeden her þeyini kaybetmistir.
Ya abicim aslýnda yeri bulmak hiç sorun deðil ama bu kadar yazmama raðmen bir davet göremedim ondan dolayý abi davetsiz misafir lik baþ aðrsýs yapar be abi bende demiþrtimki memleketimin güzel insanlarý ile tanýþýp onlarla hoþ dakikalr geçirirz ama nerde
abiii iftara yarým saat var Ve ben Davati Daha Yeni Görüyorum.. Vallahi Bilsem GelirdiM Yaww... þimdi kalksam bu bizim ikitelli trafiginde 2 saatten aþagý çýkmam imkansýz... SAGLIK OLSUN ne yapalým....
hayýrlý iftarlar afiyet olsun iftarý verninde kesesine bereket....
gelir abi merak etme fotolarý çekip çatlatýrlar...![]()
Heh heh smileci abim sen merak etme...Bunlar sahuru bile beklemeden resimleri yayýnlarlar... Atsýnlar bakem havalarýný atsýnlar...Kasapoðlu abim bensiz boðazýndan nasýl geçecek acaba çok merak diyorum...
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Ýnsan bi Bana öZel Mesaj yahu walla hiç haberiM olmadý... Bir þeyi Merak ediYorum Gidenler Bilir Sahte KEREMCEM'de Gelmiþmiydi iftaRa![]()