kimbilir kimin dedikodusunu yapacaklar yine![]()
kimbilir kimin dedikodusunu yapacaklar yine![]()
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Listenin baþýnda büyük ihtimalle sen varsýndýr huzi
Ýstanbulda olup bu kadar deðerli abilerimizle ayný ortamda bulunmayý çok isterdim ama iþte kýsmet deðilmiþ
Geceniz güzel, Sohbetiniz bol bol olsun...
Derviþ, Ben ve Metal biletlerimizi aldýk. Allah'tan mani olmazsa sabah 08:30 uçaðý ile oraya hareket edeceðiz.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
abi büyük ihtimalle ben gelmiyeceðim...çünkü cebit fuarýna gitmem gerek...þimdiden herkese iyi eðlenceler...
mehmet abi ibrahim abiyle konustum ben yarýn ben gelicem yanýnýza görüþücez inþ.
SON LÝSTE
1.Oktay Cankesen
2.Ramazan TARHAN
3.Ahmet ER
4.Osman DEMÝR
5.Hüseyin88
6.Rüstem CANKESEN
7.Mehmet CANKESEN
8.Admin
9.M.Sýddýk
10.F.Eskin
11.Gülsüm Gül
12.Murat Çelik
13.Metal
14.Derviþ Dörtbudak
15.Nizip Belediye Baþkaný(Sürpriz)
Hesapta olmayanlar ile birlikte tahmini 20 kiþi bekliyoruz..
Konu Ramazan Tarhan tarafýndan (05.10.07 Saat 09:00 ) deðiþtirilmiþtir.
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Ramazan abi Baskanýmýzla dun konustum iþlh.aksýlýk cýkmazsa orada býzlerle beraber olacak c.tesi
Geçen sene þanssýzlýk oldu o güzel sofrada olamadým. Ama inþallah yarýn oradayým. Oktay abi þöle küçüðünden bir iskemle koy baban hýyrýna...
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
yaw bir önceki listede vardýk oðlanla gelecez dedik bizi silmiþsiniz listeden gelmeyelim mi yani?
walla kapýdan kovsanýz bacadan girecez, 4 sandalye ilave lütfen
1.Ýlker KAYAR
2.Junior KAYAR (Oðlum Mehmet ÇAÐATAY KAYAR)
3.)Mustafa KAYAR
4.)Mehmet TUNÇ (Polis Memuru Ýstanbulda)
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
Ýstanbul'dan Mustafa KIRICI ve bir arkadaþ daha gelecek. ..Bilgilerinize
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
artýk istanbuldaki hemþerilerimizde çocuk esirgeme kurumuna ufakta olsa destek olurlar... yaptýðýnýz baðýþlar için þimdiden teþekkürederiz az çok demeyin çorbada sizinde katkýnýz olsun...
gelen abilerimize topladýðýnýz miktarý verebilirsiniz...
saygýlarýmla...