arkadaþlar iftara caným öyle bi lahmacun çektiki hemen lahmacun yapmaya koyuluyorum nizipteki gibi olmasada idare edecegiz resmi görünce buraya da eklemek istedim sizlerde belki iftara lahmacun yaparsýnýz afiyet olsun
slm hanimlar bende nezamandir girmiyorum nizip sitesine iyi olmus korkmayin gelin sitede sorun olmaz....
huzi metal bu yazdýgýný görmemiþtir belki sen bu sözü onun daha iyi görecegi bi yere yaz bence hem oyapmaya na kadar sen nerdeydin huzi
huzi o sýrada yumurtlamakla meþguldü, ben yapayým dedim![]()
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
ellerine saglýk
þimdide yumurtalarýný saymakla meþgul heralde![]()
açtýgým konuyu burayada ekliyim istedim
Formda Saygideger Biri Olmak Için 14 Altin Kural !!!
1-) Bilgisayar baþýndayým, istediðimi yapabilirim diye düþünmeyin.Ýnsanlara saygýlý olun.En azýndan gerçek hayatta olabildiðiniz kadar.
2-) Küfür etmeyin.Küfür edenleri uyarýn.Forum hariç istediðiniz yerde istediðiniz kadar küfür edebilirsiniz.Ama burasý ortak kullanýlan bir alan.
3-) Boþ paylaþým yapmayýn.
4-) Noktalama iþaretlerine dikkat edin.Anlaþýlan cümleler kurun.
5-) Açýlan baþlýklara boþ mesajlar atmayýn.Atýlan boþ mesajlar sadece mesaj sayýnýzý yükseltir kalitenizi belli etmez.
6-) Ýnsanlarla polemiðe girmeyin.Tartýþmayýn demiyoruz tabii ki tartýþacaksýnýz.Forum bunun için vardýr.Tartýþma kavgaya dönüþtüðü anda yöneticilere baþvurun.
7-) Ýnsanlarýn fikirlerine saygý duyun. Size karþý yapýlan eleþtrilere kulak asýn.
8-) Unutmayalým ki forumun en saygý deðer kullanýcýlarý insanlara en çok yardým eden, en güzel paylaþýmlarý yapan kiþilerdir.Bu tip kiþileri kendinize örnek alýn.(ve kesýnlýkle yapýlan emege saygý duyun ký sýzýnkýnede saygý duyssunlar )
9-) Forumda belli bir seviyeye ulaþtýðýnýzý düþünüp diðer insanlarý küçük düþürmeye çalýþmayýn.O kiþi ne kadar da acemi olsa sizde o yollardan mutlaka geçtiniz.
10-)insanlarý yaþlarýna göre , rep gücüne göre , mesaj sayýna göre ve cinsiyetlerine muhamele yapýlmamasý
11-) Forum Ýçerisinde yönetime yardýmcý olmak onlarda bizim gibi insan bazý detaylarý gözden kaçýrabilirler . Onlara yardýmcý olmmak Üye nin görevlerinden biridir .
12-) Mesaj yazacaðýmýz her konuyu tamamen okumak , konun aðýrlýðýna göre mesaj yazmak yada smiley eklemeliyiz . Unutmayalýmki bize komik gelen bir konu baþkasýný üze bilir o yüzden konuyu tam okuyup tam yorumlayýp tam emin olup ona göre biþiler yapýcaz .
13-) Forumun yürümesi için konulan kurallara uyun. Bu tip etik kurallarý aklýnýzdan hiç bir zaman çýkarmayýn.Bu kurallar forumdaki her kuraldan önce gelir.
14-)Özel Hayatýn ve Haberleþmenin Gizliliðini Ýhlal Eden yazýlar forumda yayýnlanmamalýdýr...( onun arabasý veya bunun segilisi vs... )
*** SÝZÝNDE EKLEMEK ÝSTEDÝÐÝNÝZ DOÐRU YARARLI KURALLAR VARSA BUYRUN
süper ellerine saðlýk
ne oldu saldýray daha önce meydan sizindi at koþturuyordunuz þimdi gördüðün gibi biz bayanlar varýz canýýýýýýýým
teþekkür ederim hüseyinnn
Konu ibrahim tarafýndan (25.09.07 Saat 04:52 ) deðiþtirilmiþtir.
Papatya teyzecim yazacaklarýný tek mesajda yazsan olmazmý ?
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Arkadaþlar Konuyu Anlamadim Hüseyin Ne Dedi Huzeyfe Gene Ne Kariþtiriyo Yaaaaaaaaa
esera, papatya arkadaþýmýz 3 4 mesaj yazmýþtý, huzeyfe onu kastederek bir mesajda hepsini yazsana dedi
bende mesajlarý birleþtirdim zaten
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...