bende buradayým ya beni unutmayýn![]()
hoþ geldiniz tabiki unatmayýz burdaki arkadaþlarla sizleri bekliyoruz zaten burda herkese yer var.
Arkadaþlar Keberi Biliyomusunuz Acaba Nizipte Halen Yetiþiyo Mu ....??
þimdi Buraya Baþka Bir Sayfaya Yazdigim Konuyu Ekliycem Burdada Olsun
ya aklýma gekmiþken çocuklugumda tren yolunun kenerlarýndan daglýk yerlerden keber toplarlardý halen toplayan varmý acaba varsa kendiz toplayýn buzluga atýn açmamýþ olacak tabi, geçenlerde 100 gr lýgýný aldým 8 ytl eliniz altýnda vallahi çok lezzetli tavsiye edrim
Sanirim Yetiþme Ayi Mayisla Agustos Aylari Arasinda Oluyomuþ
kýzlar öncelikle hepinize teþekkür ediyorum.þimdi hepinizi tanýdým ramco ghost eda leylanur zuhal hattüç asi ve mavi hasret sürgünü henüz tanýþmadýk ama yinede çok mennun oldum. daha önce siteye girmek bile istemiyodum herkesi erkek sanýyodum ama þimdi biz kýzlar varýz hep erkekler grup oluþturuyorlar sýra bizde..
Konu papatya tarafýndan (21.09.07 Saat 16:35 ) deðiþtirilmiþtir.
ayrým yapýlsýn diye konu açýlmadý sadece erkekler hep ön plandaydý þimdi hep beraberiz erkeklerde arkadaþýmýz tabikiii..
evet bende katýlýyorum bu dediðine mustafa abi nizipte bayanlarýn çoðu evde nakýþ dikiþle uðraþýyorlar tabiki kötü birþey deðil asla küçümsemiyorum.konu yine bir yerlere gelecek ama nizipteki ailelerin bazýsý çok baskýcý özellikle kýz çocuklarýna karþý böyleler.okula göndermezler dýþarý çýkmak yasak komþuya gitmek yasak ee mecburen evde nakýþ dikiþ öðreniyorlar.neden okul hayatlarýna aileleri karar veriyor evlenmelerine bile aileleri karar veriyor kýzlarýmýzýn nakýþ dikiþ yapmasý bu yüzden býraksýzlar artýk bu baskýlarý herkes hayatýnda özgür olsun yaaaaaaaaaaa...
ghost sen ankaranýn neresindesin yoksa seni tanýyormuyum benimde ankarada tanýdýðým biri varda
biz hep burdayýz papatyacým.selamlar
K----- CAN DEMEK, SEN DEMEK-----M
NÝZÝPLÝ HANIMLAR NERDESÝNiZ konusu ile NÝZÝPTE KIZLAR YAÞIYOR MU konusu birleþtirildi,
bilgilerinize...
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
arkadaþlar kaç gündür giremiyorum siteye...
öncelikle esera abla seni tebrik ediyorum bizlere böyle bir imkan sunduðun için.tam siteden sýkýlmýþtým bazý olaylar yüzünden ki sen yetiþtin... hemcinsleriyle sohbet etmek hoþuna gidiyor insanýn...
dilimde tüy bitti kýzlar toplanalým diye ama kimseden ses çýkmadý.pazartesi gidiyorum denizliye artýk isteseniz de görüþemeyiz.sakýn ben yokken buluþmayýn valla kýrýlýrým ona göre...
esera abla sütaþ.com un devamýný bekliyorum...
artýk çok sýk giremem ama siteye girince ilk bakacaðým konu bu olacak emin ol
ÝNSANLIK ZOR ÝÞ...